fbpx
What would you like to find?

Terapie intensiva cu acid hialuronic pentru hidratare si lifting instant

Tratament facial pentru tenul matur – HA50X PRO Hyaluronic

HA50X PRO Hyaluronic – Tratament facial pentru ten matur

O terapie cosmetica-medicala bazata pe acid hialuronic care confera un nivel maxim de hidratare pielii. Acidul hialuronic este unul dintre principalele componente din piele. Cu trecerea timpului, prezenta acestuia scade treptat, determinand aparitia ridurilor si pierderea fermitatii pielii. Formula 50X, patent exclusiv Bruno Vassari,  are capacitatea de a atrage de 50 de ori mai multa apa decat orice alta formula de pe piata. Produsele folosite contin substante functionale si vitamine care imbunatatesc si intretin aspectul pielii si ingrediente hidratante si protectoare. Efectul este de atenuare imediata a ridurilor si stimularea secretiei de colagen si elastina.

Pe langa etapele clasice, aceasta terapie cuprinde aplicarea unui ser concentrat cu acid hialuronic, a unei masti criogenice precum  si a unei creme neutralizante.

Procedura tratament:

-se demachiaza ochii si buzele;

– se realizeaza demachierea fetei, gatului si decolteului cu demachiant Bruno Vassari;

– se efectueaza tonifierea cu ajutorul lotiunii ce are ca scop desavarsirea demachierii, indepartarea particulelor de demachiant si pregatirea fetei pentru pasii ce urmeaza;

– se aplica un strat generos de produs Hyaluronic Scrub and Mask, evitandu-se zona delicata din jurul ochilor. Cu mainile umezite se efectueaza miscari circulare, stimulandu-se procesul de exfoliere. Se lasa produsul sa actioneze cateva minute, iar apoi se indeparteaza.;

optional se realizeaza un masaj intens cu crema Vitalizing Massage Cream, pentru ca activii aplicati ulterior sa fie mai bine absorbiti in piele. La finalul masajului, indepartam excesul;

– se aplica Hyaluronic Serum si se maseaza pana se absoarbe complet in piele;

Optional se poate face oxigen hiperbaric, mezoterapie faciala sau radiofrecventa faciala;

– se aplica Pro – Hyaluronic Mask. Se lasa sa actioneaza timp de 15 minute, dupa care se indeparteaza excesul de produs cu ajutorul unei spatule;

– la final se aplica Hyaluronic Cream Pollution Neutralizer pe fata, gat si decolteu si o crema destinata zonei perioculare.

Optional:

  • Se realizeaza masajul cu ajutorul cremei de masaj termice Vitalizing Massage Cream ce contine Glucosyl Hesperidin (aproximativ 20 minute) – optional.
  • Oxigen Hiperbaric – Se foloseste pulverizatorul de oxigen ce penetreaza concentratul activ si introduce oxigen cu presiune, de puritate 98%, in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular, (aproximativ 10 minute).
  • Se realizeaza Mezoterapie Virtuala ce penetreaza concentratul activ in profunzime, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara (aproximativ 10 minute).
  • Se realizeaza Radiofrecventa Facialace contracta fibrele de colagen existente si stimuleaza sinteza de colagen nou. (aproximativ 10 min).

 

Frecventa / Recomandare : o sedinta/saptamana timp de 6 saptamani.

 

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.