Iasi
Iasi
Impachetari cu struguri
Impachetari anticelulita si de slabire cu struguri vinoterapie

Vinoterapia este un tratament de ultima generatie bazat pe extracte naturale de struguri si alge marine! Rezultatele se vad dupa o singura sedinta, ajungand ca dupa un tratament mai complex sa se piarda intre 5 si 8 kg. Prin vinoterapie se produce o slabire generala, insa predominant in zona picioarelor si coapselor, fiind de asemenea un tratament anticelulitic datorita extractelor naturale de alge marine!

Tratament inovator in industria Beauty, acesta ajuta la eliminarea apei retinute in corp si previne retentia acesteia. Dupa o sarcina sau ereditar, retentia de apa ne face sa ne simtim balonate, sa avem picioare grele si umflate, iar uneori chiar dureroase.

Extractul din samburi de struguri si concentatul de alge marine ajuta nu doar la eliminarea apei retinute in corp si a toxinelor, dar si la arderea grasimilor acumulate de-a lungul timpului si la distrugerea nodulilor celulitci in profunzime.

Tarife Impachetari cu struguri
ZONE 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE
1 zona 57 ron 250 ron 480 ron
2 zone 59 ron 270 ron 520 ron
Total 61 ron 290 ron 550 ron
Garantie 200%

Daca dupa 3 sedinte din abonament/pachet nu esti multumita de serviciile noastre, iti returnam banii achitati pana in acel moment!

Terapie corporala
Impachetari cu struguri - 1 zona
1 sedinta
57 ron
 
5 sedinte
250 ron
 
10 sedinte
480 ron
Impachetari cu struguri - 2 zone
1 sedinta
59 ron
 
5 sedinte
270 ron
 
10 sedinte
520 ron
Impachetari cu - Total
1 sedinta
61 ron
 
5 sedinte
290 ron
 
10 sedinte
550 ron
DOREȘTI O PROGRAMARE?
Prima oara la Angel Rose?
Beneficiezi de o CONSULTATIE si o SEDINTA GRATUITA din abonamentul sau pachetul dorit de tratamente corporale sau faciale!
ce spun clientii nostri
Vrei sa afli mai multe despre Impachetari cu struguri ?
VEZI DETALII