Bucuresti - Dristor
Bucuresti - Dristor
Phyt's Multi-Vita - piele matura
Tratament antirid de exceptie

Este un tratament pentru pielea matura, ce contine o crema cu multivitamine – ingrediente active ce lupta impotriva imbatranirii si au efect de lifting- hidratare- remineralizare- depigmentare.  Un complex de vitamine ce calmeaza si hidrateaza. Lasa-te purtata de beneficiile acestor ingrediente active de origine naturala si in special de Cévéblé®, ceramide de grau vegetal. Frumusetea atinge punctul culminant cu acest produs 4 in 1.

Tratamentul Multi-Vita este asadar un adevarat cocktail de multi-vitamine – Ideal pentru femei de 50 de ani si peste. Contine ingrediente active puternice pentru a combate semnele imbatranirii cutanate in tipurile de piele mature. Textura sa este cremoasa, catifelata, cu un parfum delicat. Tesutul este stimulat, revitalizat si schimburile celulare reinnoite.

Tarife Phyt's Multi-Vita - piele matura
Garantie 200%

Daca dupa 3 sedinte din abonament/pachet nu esti multumita de serviciile noastre, iti returnam banii achitati pana in acel moment!

DOREȘTI O PROGRAMARE?
Prima oara la Angel Rose?
Beneficiezi de o CONSULTATIE si o SEDINTA GRATUITA din abonamentul sau pachetul dorit de tratamente corporale sau faciale!
ce spun clientii nostri
Vrei sa afli mai multe despre Phyt's Multi-Vita - piele matura ?
VEZI DETALII