Bucuresti - Dristor
Bucuresti - Dristor
Micropen eclipse
Micropen Eclipse – cel mai nou si mai puternic procedeu mondial de regenerare si reintinerire.

Micropen Eclipse este tehnica futurista ce actioneaza prin intermediul unui capat de unica folosinta cu 12 ace de aur de 18 k. Utilizarea Micropenului alaturi de substantele active prezente in cocktailuri, penetreaza straturile superioare ale pielii, ajuta la refacerea echilibrului natural al pielii, reface activitatea celulara si confera un aspect sanatos. Rezultatul este o piele care radiaza de sanatate, tonifiata si frumoasa.

Este un tratament bland al pielii, adica trateaza straturile profunde ale pielii fara a indeparta stratul superficial ca in cazul laserului sau peelingului chimic. Disconfortul este minim, recuperarea rapida, iar rezultatele sunt comparabile cu cele ale tratamentelor laser.

 

CUM MA AJUTA MICROPEN ECLIPE

 

Micropen Eclipse este ideal pentru rejuvenarea pielii imbatranite, ameliorarea vergeturilor si a celulitei, reducerea dimensiunii porilor dilatati, tratamentul pielii uscate si uniformizarea culorii pielii, ingrijirea pre si post interventii de chirurgie estetica, tratamentul cicatricilor post-acneice, post-varicela si atrofice si totodata contribuie la redarea tonusului natural.

TarifeMicropen eclipse
TRATAMENTE FACIALE ZONA TIMP 1 SEDINTA 3 SEDINTE 6 SEDINTE
Micropen Eclipse Față / suprafață similară 45 minute 200 ron 500 ron 900 ron
Garantie 200%

Daca dupa 3 sedinte din abonament/pachet nu esti multumita de serviciile noastre, iti returnam banii achitati pana in acel moment!

Tratamente faciale
Micropen Eclipse - 45 minute
1 sedinta
200 ron
 
5 sedinte
500 ron
 
10 sedinte
900 ron
DOREȘTI O PROGRAMARE?
Prima oara la Angel Rose?
Beneficiezi de o CONSULTATIE si o SEDINTA GRATUITA din abonamentul sau pachetul dorit de tratamente corporale sau faciale!
ce spun clientii nostri
Vrei sa afli mai multe despre Micropen eclipse ?
VEZI DETALII