Bucuresti - Dristor
Bucuresti - Dristor
Mezoterapie faciala
alternativa moderna a mezoterapiei clasice, dar fara ace, anestezie si perioade de recuperare

Mezoterapia virtuala reprezinta o terapie inovatoare de exceptie, fiind printre putinele tratamente ce permit introducerea in profunzime a substantelor active. De regula, din ingredientele unei creme, foarte putine – numai 5% ajung efectiv in profunzime. Prin intermediul tratamentului de dermoporatie, dintr-o singura aplicare patrund 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii.

Cu ajutorul unui curent electric, aparatul de mezoterapie virtuala introduce in structura pielii cocktail-uri ce contin vitaminele, mineralele, aminoacizii de care aceasta are nevoie pentru hranire si rejuvenare, stimulandu-i metabolismul, microcirculatia sangvina si odata cu acesta sinteza de noi fibre de colagen si elastina. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea este vizibil mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand un aspect odihnit, intinerit, efectul mentinandu-se pentru o perioada mai lunga de timp.

Tarife Mezoterapie faciala
TRATAMENTE FACIALE ZONA TIMP 1 SEDINTA 3 SEDINTE 6 SEDINTE
Mezoterapie faciala Față 15 minute 140 ron 370 ron 650 ron
Mezoterapie faciala Fata / Gat / Decolteu 20 minute 170 ron 420 ron 750 ron
Garantie 200%

Daca dupa 3 sedinte din abonament/pachet nu esti multumita de serviciile noastre, iti returnam banii achitati pana in acel moment!

Tratamente faciale
Mezoterapie faciala - 15' Fata
1 sedinta
140 ron
 
3 sedinte
370 ron
 
6 sedinte
650 ron
Mezoterapie faciala - 20' Fata / Gat / Decolteu
1 sedinta
140 ron
 
3 sedinte
420 ron
 
6 sedinte
750 ron
DOREȘTI O PROGRAMARE?
Prima oara la Angel Rose?
Beneficiezi de o CONSULTATIE si o SEDINTA GRATUITA din abonamentul sau pachetul dorit de tratamente corporale sau faciale!
ce spun clientii nostri
Vrei sa afli mai multe despre Mezoterapie faciala ?
VEZI DETALII