fbpx
What would you like to find?

Preturi Tratament vergeturi

Tratament vergeturi - Bucuresti - Obor

Tratament vergeturi cu mezoterapie

Cu ajutorul fiolelor Beauty Concetration Strech-Marks a Microdermabraziunii si a Mezoterapiei virtuale.

Vergeturile apar mai mai ales in perioada sarcinii, in timpul pubertatii, din cauza unor modificari hormonale (folosirea de contraceptive, tratamente cu corticosteroizi), a unor variatii bruste sau repetate de greutate, stres, cauze ereditare sau pe fond nervos. Ele sunt niste cicatrici de lungime, latime si adancime variabile, de culoare variind de la mov rosiatic pana la alb perlat. Apar in principal pe sani, solduri, fese, coapse, abdomen. Ca orice cicatrice, ele nu se vindeca de la sine. Elastina “rupta” din cauza schimbarilor hormonale nu se vindeca de la sine. Cu toate acestea exista metode prin care poate fi imbunatatit aspectul lor sau pot chiar disparea.

La nivel corporal, seria de tratamente este formata din 8-10 sedinte si dureaza 20 minute/sedinta. Pentru a avea rezultate, sedintele se fac la o distanta de 4-5 zile intre ele.
Imbinarea cu tratamente cu ultrasunete conduce la maximizarea efectelor antivergeturi. Un tratament exact va fi stabilit pentru fiecare caz in parte in functie de problema, varsta si evolutie.

Tarife Tratament vergeturi

Tratament Zona si Durata1 Sedinta 5 Sedinte 10 Sedinte
Ultrasunete 15 minute 60 Lei 250 Lei 400 Lei
Mezoterapie 20 minute 90 Lei 350 Lei 600 Lei
Microdermabraziune 20 minute 80 Lei 330 Lei 580 Lei
Microdermabraziune + Mezoterapie 40 minute 130 Lei 600 Lei 950 Lei
Crio-Radiofrecventa 20 minute 150 Lei 550 Lei 1000 Lei
Micropen Eclipse 45 minute 200 Lei 850 Lei 1500 Lei

ULTRASUNETE – efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei, activeaza microcirculatia

MEZOTERAPIE – Singura procedura care permite introducerea in ten in proportie de 95% a cocktail-urilor active: hranire si rejuvenare, stimuleaza metabolismul, microcirculatia sangvina si odata cu acesta sinteza de noi fibre de colagen si elastina, diminuarea vizibila, progresiva a vergeturilor existente, rapid si cu un impact maxim

MICRODERMABRAZIUNE – prin exfolierea in profunzime a  tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic  se obtine eliminarea stratului cornos– acel strat al pielii alcatuit in principal din celule moarte, stimularea elasticitatii pielii si tonusului muscular,activarea circulatiei sanguine si limfatice. Exfolierea acestui strat  aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara si reechilibrarea fibrelor de elastina.