fbpx
What would you like to find?

Preturi Laminare gene si sprancene Tabya Lash

Laminare gene si sprancene - Bucuresti - Obor

Produsele folosite sunt brand de produse profesionale Beauty Wave, in domeniul laminarii
( Tabya Lash Academy ).

Laminarea este, in primul rand un tratament al genelor, datorita keratinei si vitaminei lash, ca si tinta este un tratament natural pentru cresterea si regenerarea genelor.

Daca aveti ochii sensibili sau suferiti de alergii puteti opta pentru acest tip de serviciu! Procedura de laminare se realizeaza cu ajutorul unor produse profesionale de cea mai inalta calitate, avand la baza componente naturale testate oftalmologic (vitamine, produsi organici, peptide) care inlatura orice risc de a dezvolta iritatii / alergii ale ochilor!

Procedura de laminare se poate efectua atat pe genele naturale, cat si pe sprancene, pentru orientarea corecta a firelor naturale si “cumintirea” sprancenelor.

Procedura este recomandata atat femeilor, cat si barbatilor, efectul procedurii fiind unul natural, fara a rezulta un look in care este evidenta interventia estetica.

Tratamentul cu keratina ajuta la ingrosarea si intarirea firelor naturale, oferindu-le rezistenta, o structura lucioasa si hidratata, genele stau perfect intoarse, iar sprancenele perfect aranjate, nu zburlite.

Procedura Botox Lash are la baza aceiasi pasi ca si Laminarea de gene, sprancene, insa produsul de Botox Lash aduce un plus de rezultate:

  • un volum extra de pana la 40%;
  • ochii capata o expresivitate naturala cu efect de lifting;
  • contine o formula unica de aicd hialuronic, vitamina B3 si colagen.

De asemenea, procedura poate fi recomandata si in perioadele de pauza intre extensiile de gene pentru refacerea invelisului cu keratina.”

Tarife Laminare gene si sprancene

Servicii Tarife - Oferta Saptamanii
Laminare Gene 250 180 Lei
Laminare Gene + Botox - Lash Box 300 210 Lei
Laminare spancene 220 170 Lei
Laminare Sprancene + Botox - Lash Box 280 200 Lei
Pensat curatare forma 40 Lei
Vopsit gene 30 Lei
Vopsit sprancene 30 Lei
Pachet laminare gene si sprancene 450 310 Lei
Laminare Gene + Sprancene + Botox - Lash Box 490 350 Lei