Bucuresti - Unirii
Bucuresti - Unirii
Electrostimularea simpla - Bucuresti - Unirii
O singura sedinta echivalentul a trei ore de gimnastica fara intrerupere.

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

De fapt, electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand faptul ca o sedinta de electrostimulare la intensitate ridicata, echivaleaza cu trei ore de gimnastica fara intrerupere. Ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt diminuate.

Rezultate si beneficii
Electrostimularea imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, reduc muschii dandu-le fermitate, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin.
Sunt recomandate trei-patru sedinte pe saptamana.

Contraindicatii: femei insarcinate, diabetici, tensiune arteriala ridicata, persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice.

 

Tarife Electrostimularea simpla
DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE
45 minute 50 ron 120 ron   150 ron
Garantie 200%

Daca in prima luna din abonament/pachet,dupa 1-2 sedinte nu esti multumita de serviciile noastre, iti returnam banii achitati pana in acel moment!

Terapie corporala
Electrostimulare simpla - 45 minute
1 sedinta
50 ron
 
5 sedinte
120 ron
 
10 sedinte
  150 ron
DOREȘTI O PROGRAMARE?
Prima oară la Angel Rose?
Beneficiezi de o CONSULTAȚIE și o ȘEDINȚĂ GRATUITĂ din abonamentul sau pachetul dorit de tratamente corporale sau faciale!

Alege între o sedință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.
ce spun clientii nostri
Vrei sa afli mai multe despre Electrostimularea simpla ?
VEZI DETALII