Bucuresti - Unirii
Bucuresti - Unirii
Electrostimularea simpla
O singura sedinta echivalentul a trei ore de gimnastica fara intrerupere.

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

De fapt, electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand faptul ca o sedinta de electrostimulare la intensitate ridicata, echivaleaza cu trei ore de gimnastica fara intrerupere. Ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt diminuate.

Rezultate si beneficii
Electrostimularea imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, reduc muschii dandu-le fermitate, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin.
Sunt recomandate trei-patru sedinte pe saptamana.

Contraindicatii: femei insarcinate, diabetici, tensiune arteriala ridicata, persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice.

 

TarifeElectrostimularea simpla
DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE
45 minute 20 ron 60 ron 90 ron
Garantie 200%

Daca dupa 3 sedinte din abonament/pachet nu esti multumita de serviciile noastre, iti returnam banii achitati pana in acel moment!

Terapie corporala
Electrostimulare simpla - 45 minute
1 sedinta
20 ron
 
5 sedinte
60 ron
 
10 sedinte
90 ron
DOREȘTI O PROGRAMARE?
Prima oara la Angel Rose?
Beneficiezi de o CONSULTATIE si o SEDINTA GRATUITA din abonamentul sau pachetul dorit de tratamente corporale sau faciale!
ce spun clientii nostri
Vrei sa afli mai multe despre Electrostimularea simpla ?
VEZI DETALII