fbpx
What would you like to find?

Actiune eficienta impotriva imbatranirii

Phyt’s Panacee – programul global anti-imbatranire cu rezultate imediate

Actiune eficienta impotriva imbatranirii

Este un tratament facial organic exceptional, 100% natural, destinat pielii mature. Fiind tratamentul de Lux din cadrul Phyt’s France, Panacée este practic un Program Global Anti-Imbatranire, cu rezultate multiple.

Este un produs certificat organic, care combina eficienta si senzorialitatea, oferind o textura unica pielii.

Phyt’s Panacée are o actiune globala impotriva imbatranirii: reduce ridurile, ofera fermitate, hraneste, hidrateaza, regenereaza, stimuleaza reinnoirea celulara si imbunatateste aspectul petelor pigmentare.

Este vorba despre un tratament facial organic exceptional, 100% natural, destinat pielii mature. Fiind tratamentul de Lux din cadrul Phyt’s France, Panacée este practic un Program Global Anti-Imbatranire, cu rezultate multiple.
Este un produs certificat organic, care combina eficienta si senzorialitatea, oferind o textura unica pielii.

Phyt’s Panacée are o actiune globala impotriva imbatranirii: reduce ridurileofera fermitatehranestehidrateazaregenereazastimuleaza reinnoirea celulara si imbunatateste aspectul petelor pigmentare
El se regaseste atat in varianta profesionala, sub forma de fiole, cat si in varianta pentru ingrijire acasa, unde toate ingredientele sunt concentrate intr-o singura crema 100% naturala! 

Specificatii tehnice

Obtine rezultate imediate si inedite cu masajul Anti-Aging realizat cu aparatul de ultrasunete alaturi de masajul manual Anti-Age, specific acestui tratament. La final tratament se aplica masca ce reduce ridurilerestructureaza trasaturileîntărește pielea, limitează stresul oxidativ și reduce petele pigmentare.

Utilizare: 1 set de 3 tratamente la salon (1 tratament pe saptamana)

Durata: 1h30

Sa Descoperim Tratamentul Phyt’s Panacée, Varianta Anti-Imbatranire Pentru Ingrijire Acasa

Luxul Natural pentru Femeile de Excelenta! Pentru ca pielea ta sa beneficieze de un tratament profesional chiar si acasa, Phyt’s France a creat Panacée – La Crème, varianta Programului Global Anti-Imbatranire pentru uz zilnic.

Nu trebuie sa mai folosesti o multime de produse de ingrijire a fetei. Ai nevoie doar de un singur produs care sa le cuprinda pe toate – Crema Panacée, 100% Naturala.

Crema Panacée imbina perfect elemente active exceptionale, care reusesc sa combata toate semnele de imbatranire ale pielii, reduce ridurile semnificativ, intareste pielea si o ajuta sa limiteze stresul oxidativ.

Totodata, ea reuseste sa minimizeze aspectul inestetic al petelor pigmentare. Pielea este astfel intens hranita, regenerata si radianta.

Ingredientele active ce se regasesc in acest Tratament Global Anti-Imbatranire sunt identice cu cele din cadrul tratamentului profesional. Vorbim despre: Floare de colt si Rozmarin, Acmella, Secara, Alge Brune si Punarnava. Crema are o actiune globala impotriva imbatranirii: reduce ridurile, ofera fermitate, hraneste, hidrateaza, stimuleaza regenerarea celulara si uniformizeaza.

Cum functioneaza? Care este secretul din spatele acestei creme antirid inedite?

Ei bine, pe lângă aceste ingrediente excepționale, aceasta crema este o emulsie lamelară, compusă din lipide vegetale și fosfolipide. Lipidele au capete cu corpuri hidrolitice, ce se fixeaza pe epidermă, unde mențin apa de pe piele, îmbunătățesc hidratarea ei și permit ingredientelor să penetreze în straturile profunde.

Emulsie = apa + ulei
Emulsie lamelara = straturi alternative de apa si ulei
***Emulsia lamelara are aceeasi structura ca stratul cornos al pielii, fapt ce o ajuta sa reface functia de bariera a acesteia.

Eficienta dovedita in teste antirid
Rezultate in urma unui test efectuat pe 20 de femei de la 45 la 70 de ani – aplicare zilnica dimineata si seara timp de 28 de zile:

  • 51% din riduri dispar
  • suprafata ridurilor este mai scazuta cu 56%
  • lungimea ridurilor scade cu 57%

Pentru 71% dintre femei, crema netezeste ridurile
Pentru 76% dintre femei, pielea este mai ferma si mai uniforma
95% dintre femei isi gasesc pielea hranita si hidratata

 

O emblema in urma multor ani de cercetare, aceasta gama exceptionala ofera cele mai puternice rezultate anti-imbatranire asupra pielii. Secretul atat de bine ascuns si inaccesibil al tineretii vesnice sta in puterea de supravietuire a Florii de Colt chiar si in conditii extreme. Ingredientul principal al acestui tratament iti va invalui tenul intr-o pelicula de protectie, astfel incat el sa faca fata oricaror conditii.

reducerea grasimii localizate
eliminarea toxinelor si a lichidelor
tonifiere profunda
Accelerarea arderilor

Produsele profesionale Phyt’s sunt disponibile in fiole de unica folosinta, fapt ce garanteaza igiena si puritate maxima. In plus, ele nu contin parabeni, phenoxietanol sau conservanti sintetici. Printre ingredientele importante din cadrul tratamentului, regasim Floarea de Colt, emblema Panacée:

Floare de colt ofera o protectie ridicata, reducand markerii de stres fiind un veritabil antioxidant.
Rozmarin mult mai eficient decat vitamina E, acesta este un agent anti-imbatranire care intarzie oxidarea lipidelor.
Extract de Secara imbunatateste tonicitatea pielii, limitand numarul de riduri. Are efect de a reduce lungimea, adancimea si suprafata acestora.
Algele brune stimuleaza sinteza colagenului si netezeasc ridurile, oferind fermitate tenului matur.
Acmella are un efect relaxant ca cel de botox. Relaxeaza muschii, astfel incat pielea este netezita, cu aspect intins.
Punarnava imbunatateste aspectul tuturor tipurilor de pete intunecate, avand efect asupra sintezei melaninei.

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.