Salon de infrumusetare Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova, Timisoara, masaje,tratamente faciale, tratamente slabit, epilare si impachetari

Alege orasul:

Masajul cu miere

Masajul cu miere

este un masaj puternic detoxifiant,puternic anticelulitic, tonifiant si puternic revigorant pentru intreg organismul. Mierea continind substante active din punct de vedere biologic absoarbe toxinele si contribuie la o mai rapida eliminare a lor din organism.

 

Un asemenea masaj se efectueaza pentru cresterea circulatiei limfei si pentru curatarea pielii. Pielea după efectuarea masajului devine mai elastica, neteda, imbunatatindu-se in acelasi timp starea întregului organism.

 

Acest masaj presupune aplicarea miraculosului produs natural pe piele si prin actiunea controlata a miscarilor de masaj, specifica acestui tip de masaj activeaza anumiti centri nervosi corespondenti organelor vitale; rolul acestui masaj este de stimulare a organismului, deblocarea sistemului limfatic, cresterea afluxului de sange la nivelul segmentului lucrat, aducandu-se in acest fel o mare cantitate de substante nutritive la nivelulul coloanei vertebrale ce va crea ulterior o senzatie exceptionala de confort si mobilitate (de altfel, in timpul masajului se poate observa crearea la suprafata pielii a unei pelicule gri-albicioase, care apare in special cand organismul stocase foarte multe toxine).

 

Masajul cu miere nu este un masaj dureros ci deosebit de placut cu miscari blande dar stimulative pentru refacerea intregului organism. In afara contraindicatiilor obisnuite pentru terapia prin masaj, masajul cu miere nu este posibil la persoanele alergice la acest produs.

 

Rezultatele masajului anticelulitic

Frecventa

Recomandam sa se efectueze 2-3 sedinte pe saptamana. Celulita se amelioreaza semnificativ dupa un tratament de 5 sedinte

Contraindicatii

Femei insarcinate,boli de piele, varice, vase sparte
X

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii. ACCEPT

Newsletter

Abonează-te la Newsletter