Salon de infrumusetare Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova, Timisoara, masaje,tratamente faciale, tratamente slabit, epilare si impachetari

Alege orasul:

Masaj cu bambus

Masaj cu bambus

MASAJUL CU BAMBUS reprezinta o tehnica avand ca scop obtinerea unor efecte de relaxare, calmare, intindere, reactivare precum si obtinerea unor rezultate in tratarea celulitei. Masajul se poate efectua atat pe masa de masaj cat si pe saltea, in ambele cazuri fiind nevoie de o intensa participare a tehnicianului.

 

Este un masaj viguros cu puternici caracteristici de bio-stimulare si reactivare, special creat pentru corp si fata. Acesta poate fi facut fie pe portiuni localizate, inaintea unui tratament, sau ca si un tratament complet (cu o durata de aproximativ o ora).

 

In orice caz protagonistele acestui masaj sunt betele de bambus; acestea trebuie sa fie manuite cu miscari speciale ale mainii, folosind in principal miscari din incheietura printr-o tehnica speciala de “miscari de rotatie repetitive” (rotatie – alunecare).

 

Bamboo Massage este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal atat pentru barbati cat si pentru femei (in special pentru sportivi datorita stimularii musculaturii). Are un efect special si pentru femei, in tartarea celulitei.

 

Rezultatele masajului anticelulitic

Frecventa

Recomandam sa se efectueze 2-3 sedinte pe saptamana. Celulita se amelioreaza semnificativ dupa un tratament de 5 sedinte

Contraindicatii

Femei insarcinate,boli de piele, varice, vase sparte
X

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii. ACCEPT

Newsletter

Abonează-te la Newsletter