Salon de infrumusetare Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova, Timisoara, masaje,tratamente faciale, tratamente slabit, epilare si impachetari

Alege orasul:

Cavitatie

  Cavitatia - liposuctie virtuala – reprezinta o alternativa nechirurgicala de remodelare corporala a liposuctiei traditionale, de eliminare a grasimilor localizate. Cavitatia reprezinta o revolutie in domeniul remodelarii corporale, combatand celulita si acumularile de adipocite supravoluminoase, localizate. Avantajul? Complet non-invaziva si nedureroasa. Depunerile inestetice pot fi acum indepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa ( 20 KHz ).

Pe scurt:

Ultrasunetele patrund in stratul adipos si “sparg” celulele grase. Aceste celule grase distruse, sunt preluate de circuitul limfatic si eliminate, ca orice alt reziduu nedorit de corpul nostru.

Pasii tratamentului:

  1. EFECT TERMIC – se realizeaza prin infrarosii, ce cresc temperatura in profunzime, fapt ce determina inmuierea si distrugerea celulelor adipoase care au incorporata o cantitate mai mare de grasime, eliminand-o pe cea in exces (10’)
  2. CAVITATIE cu ULTRASUNETE de joasa fecventa – “sparge” celulele grase actionand adanc in stratul adipos, in profunzime (20′-30′)
  3. VACUUM – are dublu efect, ajuta si el la eliminarea celulelor grase aflate spre suprafata tesutului si provoaca drenarea acestora catre circuitul limfatic (20′-30′)
  4. PRESOTERAPIE – se executa un drenaj limfatic, cu un rol esential in eliminarea din organism a celulelor distruse la pasii anteriori (30′) CREMA ANTICELULITICA – imbunatateste tonusul si aspectul pielii, actioneaza si dupa ce ati terminat tratamentul.

Daca timpul va permite, va rugam sa cititi pe larg despre acest tratament: Depunerile inestetice pot fi acum îndepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa.Noua tehnica poate fi folosita pe zonele “carnoase”, cum sunt bratele, coapsele, fesele, gleznele, genunchii, gambele, burta… etc! Gambele groase se pot remodela acum fara mari probleme. Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa  ( 20-40 Khz ) care datorita presiunii pe care o genereaza rupe membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai citeva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.

Efectele produse de cavitatie :

Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor “noduli celulitici”, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rand o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

Ce simte clientul in timpul tratamentului ?

Tratamentul este placut si comfortant.

Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei ?

Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei.Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.

Cate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate ?

Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale.In mod normal se efectueaza 4/10 sedinte de tratament/zona .

Cat dureaza o sedinta de tratament si dupa cate sedinte se vad rezultatele ?

O sedinta de tratament dureaza 80 de minute. Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme, 10 minute cu infrarosii, 20 minute cu cavitatie apoi se continua cu masajul mecanic cu vacuum pentru alte 20 de minute, acesta din urma avind actiune drenanta. Ultima faza a tratamentului consta in efectuarea drenajului limfatic la un aparat special conceput pentru acest lucru ( 30 de minute ). Dupa a treia/patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.

Care sunt contraindicatiile ?

Astm brosic, cancer,tumori , tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, purtatoare de pace-maker, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Ce trebuie sa faca clientul ?

Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda: un regim alimentar corect, sa desfasoare usoare activitati fizice, sa bea 2 litri de apa zilnic .Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate.

Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi. 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi. Este foarte important sa se consume si o cantitate mare de lichide(ceai neindulcit sau apa plata) !

De ce? Pentru ca la fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se vor descarca in  ficat si rinichi. Astfel aceste organe se vor incarca ca dupa o masa cu foarte multe grasimi.

Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinerea acestor rezultate ?

La sfirsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 3 luni.

Presoterapie

     Presoterapia este tratamentul ideal pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. Prin presoterapie se efectueaza un masaj limfatic, contribuind la deblocarea ganglionilor limfatici, elimina stazele reducand circumferintele, normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica. Beneficii:

X

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii. ACCEPT

Newsletter

Abonează-te la Newsletter