fbpx
What would you like to find?

Ultrasunetele au efect vizibil asupra celulitei si vergeturilor.

Remodelare corporala cu ultrasunete

Ultrasunetele au efect vizibil asupra celulitei si vergeturilor.

Tratamentele cu ultrasunete sunt excelente pentru remodelarea corporale deoarece reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt:

 • spargere a depozitelor de grasime calcifiate
 • dizolvare simultana

Un tratament cu ultrasunete este foarte asemanator cu cele folosite in centrele medicale, doar ca in remodelarea corporala, ultrasunetele penetreaza cu cativa milimetri mai in profunzime, ajungand la nivelul tesutului adipos unde se gaseste celulita.

Un milion de vibratii pe secunda. Ultrasunetele penetreaza 4-5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcifiate.

Beneficii

tratament anticelulitic
remodelare corporala prin elimanrea toxinelor
efect antivergeturi
activeaza microcirculatia

Beneficii si rezultate

 • tratament anticelulitic prin inmuierea nodulilor celulitici si eliminarea lor
 • reconturarea adipozitatilor localizate
 • remodelare corporala prin eliminarea toxinelor din organism
 • reda fermitatea, luminozitatea si elasticitatea pielii
 • efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei
 • efect de lifting prin stimularea activitatii celulare si activarea melaninei de sub piele
 • realizeaza o profunda sonoforeza – ultrasunetele maresc de cateva ori eficienta ingredientelor active a produselor profesionale aplicate cu efect anticelulitic, antivergeturi, de fermitate sau hidratare
 • activeaza microcirculatia cutanata prin actiunea termica si relaxeaza zonele incordate

cum actioneaza

Tratamentul anticelulitic cu ultrasunete imbina efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunetele creeaza micro – vibratii invizibile (de la 1 Mhz – 3 Mhz, adica un milion de vibratii pe secunda), percepute foarte usor pe epiderma, care penetreaza 4-5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcifiate. Practic, actioneaza asemeni unui micro–masaj, solicitand mecanic tesuturile care se incalzesc si defibrozeaza celulita.
Tratamentul cu ultrasunete se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fund, coapse, brate, barbie etc. Dureaza 15 minute/sedinta si se efectueaza, in general, in serii de 10 sedinte. Imbinarea de tratamente cu ultrasunete cu impachetari sau o sedinta de electrostimulare conduce la maximizarea efectelor anticelulitice si antivergeturi.

 

Contraindicatii:

 • boli cardiace, boli ale pielii, spasmofilie, epilepsie, stimulator cardiac, implant metalic, tumori maligne, convalescenta dupa o operatie, tensiune arteriala anormala, varice pe zonele de tratament, sarcina, menstruatie, la mai putin de 1/2 ora de la servirea mesei.

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.