fbpx
What would you like to find?

Stimuleaza formarea de noi fibre colagen fiind cea mai puternica terapie de refacere a structurii pielii, lifting corporal, eliminare celulita.

Radiofrecventa

Stimuleaza formarea de noi fibre colagen fiind cea mai puternica terapie de refacere a structurii pielii, lifting corporal, eliminare celulita.

Radiofrecventa este una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes in lupta impotriva celuliteivergeturilor si a lipsei tonusului cutanat. Tehnologia cu radiofrecventa este folosita de mult timp in chirurgie si a fost adaptata pentru a fi utilizata si in saloanele de infrumusetare corporala.

Beneficiile radiofrecventei:
 • reduce aspectul de coaja de portocala si refacerea conturului corporal
 • reduce grasimea localizata, elimina toxinele si lichidele
 • efect de tonifiere profunda
 • creste elasticitatea pielii
 • efect de lifting asupra tegumentului flasc

Beneficii

reducerea grasimii localizate
eliminarea toxinelor si a lichidelor
tonifiere profunda
Accelerarea arderilor

cum actioneaza

Aceasta terapie ofera mai multa energie decat orice alta radiofrecventa. Temperatura de -10ºC resimtita la suprafata pielii, impreuna cu cea 60ºC resimtita in derm, produce un soc termic interior. Acest soc termic are efect detoxifiant, crescand nivelul de oxigen din tesuturi, in timp ce vasele de sange care iriga pielea sunt dilatate. Efectul de cald-rece provoaca contractarea tesuturilor si stimuleaza productia de colagen si elastina, astfel se obtine efectul de lifting INSTANT.

Crio-radiofrecventa stimuleaza formarea de noi fibre de colagen fiind cea mai puternica terapie de refacere a structurii pielii. In acelasi timp, crio-radiofrecventa este o excelenta metoda de crestere a elasticitatii la nivelul peretilor vasculari prin vasoconstructie (produsa de crio-terapie) – vasodilatatie (produsa de radiofrecventa) repetitive. Astfel se produce oxigenarea intensa a tesutului.

Tehnologie de ultima generatie – multipolara cu 6 poli de tratament, superioara celei anterioare bipolara si tripolara, energia fiind mult mai puternica si focusata eficient. Energia emisa de dispozitiv incalzeste atat straturile superficiale, cat si cele profunde. Efectele sunt vizibile atat la suprafata, cat si in interior, la nivelul tegumentului obtinandu-se liftingul acesteia, iar in profunzime accelerandu-se topirea grasimilor.

Celulita va disparea, iar aspectul de piele lasata va fi complet eliminat. Radiofrecventa actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie, gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime. Toate aceste beneficii apar deoarece radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen, stimuland formarea de fibre noi, elastice. Colagenul astfel stimulat migreaza spre suprafata, spre epiderm, obtinandu-se un efect imediat de fermitate si elasticitate a pielii. Epiderma capata un aspect sanatos, tonifiat, perfect intins si intinerit.

Rezultate si beneficii

 • Radiofrecventa este ideala pentru persoanele cu piele flasca si relaxare musculara: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor,coapse, genunchi etc. – recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza. Radiofrecventa are si aplicatii faciale, oferind un excelent tonus ovalului facial. Are un efect liftant asupra tesuturilor de la nivel facial, eliminand riduri, pete de pigment dar si aspect matuit, obosit al tenului, revigorand si redand luminozitate.

  Efecte:

  • Reducerea aspectului de coaja de portocala si refacerea conturului corporal;
  • Reducerea grasimii localizate, eliminarea toxinelor si lichidelor;
  • Tonifiere profunda, indiferent de varsta;
  • Cresterea elasticitatii pielii prin formarea de noi fibre de colagen si elastina;
  • Liftarea tegumentului flasc;
  • Combaterea pielii flasce;
  • Reducerea vergeturilor si prevenirea apariției acestora;
  • Imbunatatirea metabolismului celular prin activarea circulatiei pe zona tratata, aport de nutrienti si oxigen, vasodilatatie;
  • Accelerarea arderilor la nivelul tesutului gras;
  • Ofera fermitate pielii pe termen lung;
  • Imbunatatirea vizibila a aspectul pielii chiar de la prima sedinta.

   

  Contraindicatii:
  Leziuni, dermatite sau boli infectioase la nivelul pielii pe zona lucrata, cancer de piele, sarcina/alaptare, pace-maker, epilepsie, implanturi la san daca se efectueaza terapia in aceasta zona.

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.