fbpx
What would you like to find?

Tratament organic pentru pete pigmentare

Phyt’s White Bio Active – pete pigmentare

Tratament organic pentru pete pigmentare

Tratament pentru problemele pigmentare, recomandat pentru toate tipurile de piele cu probleme pigmentare. Iluminează pielea mata și pigmentată.

De-a lungul timpului datorita expunerii repetate la soare, dezechilibrelor hormonale, imbatranirii sau chiar ca reactii la iritatii sau inflamatii, pielea devine stearsa, obosita si apar pete maronii, pete pigmentare.

Numai tratamentele directionate pot preveni si corecta aceste tulburari de pigmentare toate rezultand dintr-o perturbare a sistemului melanocitar si astfel necesitand o actiune prelungita a dermato-cosmeticelor.

Datorita acestui fapt Phyt’s extrage ceea ce e mai bun din ingredientele active prezente in linia White Bio-Active pentru a restaura stralucirea pielii. Conceput in jurul complexului PWE®un fito-activ iluminator cu o eficienta dovedita asupra melanogenezei, White Bio-Active uniformizeaza si purifica pielea pentru un ten radiant. Petele intunecate sunt laminate iar pielea este stralucitoare.

Pielea hiperpigmentata

Definitia pielii hiperpigmentate
Pielea hiperpigmentata prezinta o supraproducție continuă (cu distribuție neregulată) a melaninei. Această tulburare generează pete de hiperpigmentare și pigmentare inegală pe suprafața pielii.

Factori cu influență asupra melanogenezei și tulburărilor de pigmentare
Sinteza melaninei este influențată de mulți factori, de asemenea responsabili pentru tulburările de pigmentare.

 • Factorul genetic: Mai multe gene sunt responsabile pentru pigmentarea pielii. Ele determină caracteristicile melanogenezei și astfel controlează cantitatea de melanină produsă.
 • Factorul hormonal: Un hormon specific, hormonul de stimulare a melaninei (MSH), este activ când se formează melanina. Estrogeni și, într-o mai mică măsură, progesteron, stimulează sinteza melaninei și generează hiperpigmentare, în special în zona feței în timpul sarcinii (masca de sarcină).
 • Raze ultraviolete: Razele ultraviolete stimulează melanocitele și astfel sporesc transferul de pigmenți de melanină în keratinocite. Ele genereaza stres oxidativ si daune celulelor (celule mutante, productia de radicali liberi …). În consecință, acestea accelerează îmbătrânirea pielii și apariția petelor pigmentare.
 • Îmbătrânire: Cu vârsta, unitatea de melanină epidermică este dezordonată și generează pigmentare anormală a pielii. Îmbătrânirea în timpul schiului duce la reînnoirea celulară mai lentă, timpul de contact dintre keratinocite și melanocite crescând cu o cantitate mai mare de melanină transferată. Stratul exterior se îngroașează și se acumulează celule suprapigitate.
Tratarea petelor pigmentare?

Anticipând: Protecția indispensabilă a razelor ultraviolete prin aplicarea regulată a protecțiilor solide și limitarea expunerii la soare. Combaterea radicalilor liberi cu creme antioxidante. Exfolierea pielii 1 sau 2 pe săptămână pentru a ajuta la regenerarea celulelor epidermice.

Phyt’s White Bio Active: Dezvoltat prin Phyt’s Research, complexe PWE®, funcționează în interiorul melanogenezei. Reduce producția de melanină. Îmbunătățește aspectul tenului. Compus din sinergia ingredientelor active organice, 100% de origine naturală: Extracte organice din bumbac și lichioruri, uleiuri esențiale de organice, mazăre, păianjen, morcov, țelină, busuioc, Ho din lemn. Laboratoarele Phyt păstrează cele mai bune uleiuri esențiale și extracte vegetale pentru gama de produse White Bio-Active.

 Totul incepe cu curatarea tenului clientei (lapte de curatare si lotiune tonica). Dupa care aplicam exfoliantul White Bio-Active ce stimuleaza tenul. Masam usor concentratul White Bio-Active pentru a trata in profunzime petele pigmentare. Urmeaza un masaj specific ce va permite o relaxare completa si netezirea trasaturilor. Incheiem cu o masca si cu crema iluminatoare White Bio-Active, produse ce vor intensifica tratamentul.

Ingredient Activ: PWE – fito-complex organic, o sinergie a extractelor de plante si a uleiurilor esentiale. Acest complex uniformizeaza si purifica pielea pentru un ten radiant. Petele intunecate sunt luminate iar pielea este stralucitoare.

Ingrediente specifice:

 • Acerola: exfoliant, ilumineaza tenul, ajuta la eliminarea toxinelor din piele
 • PWE®: reduce productia de melanina prin inhibarea enzimelor responsabile cu sinteza acesteia
 • Vitamina E naturala: antioxidant
 • Extract de Aloe Vera: hidratant
 • Ulei esential de Lemn Hô: calmant, protector

Tip de ten: piele obosita, probleme pigmentare
Scop: Ilumineaza, uniformizeaza, reduce petele pigmentare
Durata: 1h15

Utilizare: Tratament intensiv pe durata a 6 saptamani (o data pe saptamana) sau de intretinere o data pe luna.

Rezultate:

 • Ten luminos
 • Diminuarea semnificativa a petelor pigmentare
Recomandari ingrijire pentru acasa

Dimineata

 • Curatare si Tonifiere: Lapte demachiant delicat- Lait Nettoyant sau Lapte demachiant solubil in apa – Lait Hydro-Nettoyant, Lotiune tonica de curatare White Bio-Active- White Bio-Active Lotion
 • Luminozitate: Masati o cantitate mica de Crema de zi White Bio-Active- White Bio-Active Creme de Jour pe fata, gat si decolteu.

Seara

 • Curatare si Tonifiere: Lapte demachiant delicat- Lait Nettoyant sau Lapte demachiant solubil in apa- Lait Hydro-Nettoyant , Lotiune tonica de curatare White Bio-Active- White Bio-Active Lotion
 • Luminozitate si hranire: Masati o cantitate mica de Crema de noapte White Bio-Active -White Bio-Active Creme de Nuit, pe fata, gat si decolteu.

O data sau de doua ori pe saptamana

 • Exfoliati usor cu Exfoliantul White Bio-Active -White Bio-Active Gommage si aplicati apoi Lotiunea tonica de curatare White Bio-Active- White Bio-Active Lotion
 • Aplicati Masca pentru restabiliarea luminozitatii -White Bio-Active Masque pe fata, gat si decolteu. Asteptati 10 minute, apoi clatiti si aplicati o cantitate mica de Crema de zi White Bio-Active- White Bio-Active Creme de Jour

Rezultate

 • Ten luminos
 • Diminuarea semnificativa a petelor pigmentare
reducerea grasimii localizate
eliminarea toxinelor si a lichidelor
tonifiere profunda
Accelerarea arderilor

Preturi