fbpx
What would you like to find?

Ingrijire 100% organica pentru conturul ochilor

Phyt’s Sublim Eyes – contur ochi

Solutia de îngrijire pentru conturul ochilor este Phyt’Sublim Eyes

Are efect asupra semnelor de oboseala si stres ale zonei conturului ochilor. Recomandat pentru pungile suboculare,cearcane si deshidratare

Foarte bogat in ingrediente active naturale, Phyt’Sublim Eyes oferă îngrijire pentru conturul ochilor. Semnele de oboseală dispar, zona ochilor este mai fina si hidratarea restaurata, pielea din jurul ochilor este lăsata protejata, energizata si aspectul proaspat este păstrat.

Conturul Ochilor se sensibilizeaza mai devreme si este cea mai senzitiva si delicata zona a fetei. Dar de ce?

 • O zonă extrem de fină
 • Numar redus de glande sebacee
 • Contine foarte putine fibre de elastina 
 • Foarte bogata în mușchi
 • Vascularizare ridicata

Probleme privind zona conturului ochilor

Uscare și deshidratarea

Bariera de protecție (filmul hidrolipidic) fiind foarte subțire, cu foarte puține lipide, zona conturului ochilor nefiind la fel de bine protejata de deshidratare ca alte părți faciale  deseori se usucă. In plus, pielea foarte subțire provoacă deformarea și aparitia  ridurilor fine și deshidratarea.

Formarea cearcanelor
Odata cu trecerea timpului, oboseala, stresul, stilul de viata nesanatos … peretele capilarelor sangvine este modificat, iar tonicitatea si fluxul sanguin incetinesc. Pigmentii din sânge, transportati in mod normal de sange, au tendința de a stagna. Ei vor „scăpa” din vase pentru a se acumula în țesuturile intercelulare. Acest depozit de pigment este cauza cearcanelor. Pielea este într-adevăr atât de fină incat poate fi observat prin piele. Umbrele albastrui sau violete apar în zona inferioara ochilor. De fapt, aceste cearcane sunt cauzate de congestia circulației sanguine.

Pungi suboculare
În ceea ce privește cearcanele, trecerea timpului, oboseala, stresul și alimentele fast-food încetinesc sistemul circulator al ochiului, in timp ce disfuncția sistemului limfatic generează pungile suboculare. Vasele limfatice sunt modificate și slăbite de unul dintre acești factori, iar limfa începe sa stagneze. Apa conținută în plasa limfatică începe să “curga” și sa se infiltreze în țesuturile intercelulare. Retenția de lichide din zona conturului ochilor generează pleoape umflate și pungi sub ochi. Pielea subtire și delicată a zonei conturului ochilor tinde să accelereze ruperea. Astfel, deficitul de circulație limfatică provoacă pungile suboculare.

Pierderea fermitatii
Zona conturului ochilor este deosebit de activă în clipire, ceea ce accelerează lasarea pielii, deoarece fibrele de colagen se diminuează treptat și sunt deteriorate treptat cu procesul de clipire. Pielea își pierde fermitatea, se lasa mai repede și apar primele riduri.

Factori agravanti
Stilul de viață are un rol cheie în sănătatea zonei conturului ochilor. Supraalimentarea, fumatul, alcoolul și lipsa de somn, stresul și oboseala slăbesc această zonă delicată. Machiajul, purtarea lentilelor, expunerea la soare și predispozițiile familiei sporesc hiper-sensibilitatea zonei conturului ochiului.

Solutia de îngrijire pentru conturul ochilor este Phyt’Sublim Eyes

Are efect asupra semnelor de oboseala si stres ale zonei conturului ochilor. Recomandat pentru pungile suboculare,cearcane si deshidratare

Foarte bogat in ingrediente active naturale, Phyt’Sublim Eyes oferă îngrijire pentru conturul ochilor. Semnele de oboseală dispar, zona ochilor este mai fina si hidratarea restaurata, pielea din jurul ochilor este lăsata protejata, energizata si aspectul proaspat este păstrat.

Derivat din cercetarea Phyt’s,  Phyto-Actif Regard combină 5 extracte organice din plante (Muguri de Scorus, Arnica, Castana Salbatica, Cretusca, Centella Asiatiaca) care lucrează în sinergie pentru tratarea globală a zonei conturului ochilor. Cearcanele, pungile suboculare, deshidratarea … diferitele semne de oboseală sunt vizate cu eficacitate dovedită.

Tratamentul Phyt’Sublim Eyes combină tratamentul și relaxarea.

Zona ochilor este instantaneu relaxata si decongestionata. Tratamentul profesional este ambalat sub forma de fiole de sticla de unica folosinta, tocmai pentru a granta o igiena maxima.

Utilizare: 6 sedinte cu 1 tratament pe saptamana (de mentinere : o data pe luna)
Durata: 40 min
Ingrediente specifice: Complex Phyto Actif Regard (Muguri de Scorus, Arnica, Castana Salbatica, Cretusca, Centella Asiatiaca)

Un ingredient activ adaptat: Complexul Phyto-Actif Regard

Derivat din cercetarea Phyt’s,  Phyto-Actif Regard combină 5 extracte organice din plante (Muguri de Scorus, Arnica, Castana Salbatica, Cretusca, Centella Asiatiaca) care lucrează în sinergie pentru tratarea globală a zonei conturului ochilor. Cearcanele, pungile suboculare, deshidratarea, diferitele semne de oboseală sunt vizate cu eficacitate dovedită.

Placheta contine

SÉRUM DÉFROISSANT YEUX
Efect tensor imediat
 – Efectul instantaneu de intindere , sinergia Silicon-Potasiu și concentrația ridicată de complex Phyto-Actif Regard, care ajută la refacerea și netezirea zonei conturului ochilor: pungile suboculare au scăzut, cearcanele au dispărut și zona conturului ochilor este drenată, reimprospatata și revitalizată. Continut:

 • Siliciu: fermitate
 • Acid hialuronic: hidratant
 • Potasiu: drenaj
 • Guma de salcam: efect tensor imediat
 • Complexe Phyto-Actif Regard

Rezultate

 • Drenaj și netezire.
 • Pungile se reduc
 • Cearcanele se estompează, pleoapele se dezumflă
 • Conturul ochiului este drenat, odihnit și energizat

 

CONCENTRÉ NOURRISSANT
Balsam de masaj: îmbogățit cu avocado nutritive si Complexe Phyto-Actif Regard
 – Unt profesional, îmbogățit cu ulei de avocado nutritiv și cu complexul Phyto-Actif Regard. Piele hrănita. Ajută la decongestionare prin masaj  și la stimularea zonei delicate a conturului ochilor.

Continut:

 • Ulei Virgin de Avocado: hrănire și regenerare
 • Complex Phyto – Actif Regard

Rezultate:

 • Netezeste pielea
 • Pentru a efectua un masaj decongestionant care stimulează drenajul zonei oculare

 

MASQUE PEEL-OFF RAFRAÎCHISSANT
Masca revigoranta pentru ochi – MascaAlginata : Efectul de a 2-a piele

Bogat în complexul Phyto-Actif Regard și in ape florale de Albastrele si Menta, Lotion Active este combinat cu Masca revigoranta pentru ochi pentru o masca de revigorare și tonifiere. Proprietățile ocluzive cresc eficiența complexului.

Rezultate:

 • Tonifiere și prospețime.
 • Promovează acțiunea complexului Phyto-Actif Regard

 

LOTION ACTIVE YEUX
Tratament de hidratare pentru zona conturului ochilor – Revigorant si tonifiant. Actiune tonica si revigoranta impreuna cu masca plastifianta despre care am vorbit mai sus. Continut:

 • Complex Phyto-Actif Regard
 • Mentă
 • Hidrolat Floarea-nucului

Rezultat
Actiune tonica si revigoranta impreuna cu masca plastifianta.

 

SOIN DÉFATIGANT YEUX
Energizant de ingrijire pentru ochi – Lucrează pe diferite semne de oboseală și stres din zona conturului ochilor, deoarece este bogat în complexul Phyto-Actif Regard, concentrație ridicată în acidul hialuronic și textura cremoasă ușoară: pungile suboculare sunt reduse, cearcanele dispar, pielea este hidratată și pielea conturului ochiului este lăsată proaspătă și protejata.

Ingrediente:

 • Acidul hialuronic, Aloe Vera *
 • Ingrediente active hidratante din grâu: hidratante
 • Ulei Virgin de Avocado *: hrănitor și regenerat
 • Complexe Phyto-Actif Regard
curata si purifica pielea
inlaturarea imperfectiunilor
revitalizeaza pielea
ten luminos

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.