fbpx
What would you like to find?

Ofera luminozitate instant tenului si ajuta la reducerea semnelor imbatranirii

Peeling Enzimatic

Ofera luminozitate instant tenului si ajuta la reducerea semnelor imbatranirii

Rejuvenare faciala si exfoliere.

Peeling -ul enzimatic (numit si peeling biologic) consta intr-un proces cu efect catalitic asupra stratului cornos, accelerand procesul de regenerare a pielii fara a o vatama. Acest tip de peeling are o actiune foarte eficienta si o  buna durabilitate, putand fi aplicat pe toate tipurile de piele. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata.

Peeling -ul vegetal enzimatic este cea mai eficienta tehnica de exfoliere utilizata in saloanele de infrumusetare. Acesta este o metoda biologica de exfoliere, utilizeaza ingredienti naturali (enzimele), asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate.

Principiul de actiune se bazeaza pe puterea de dizolvare a enziemlor si de capacitatea acestora de a distruge celulele moarte de la suprafata pielii, prin degradarea proteinelor si lipidelor.
Celulele de la nivelul stratului cornos sunt mentinute unite cu ajutorul proteinelor. Atunci cand acestea sunt hidrolizate enzimatic, celulele moarte sunt eliberate din reteaua celulara si indepartate superficial in aproximativ 10 -20 minute de la aplicarea tratamentului. Enzimele folosite in tratament sunt de tip proteolitic si reprezinta, de fapt, extracte uscate a enzimelor continute de sucurile vegetale si de fructe.

Peeling -ul enzimaticeste delicat si usor, iar efectele sale se limiteaza, in general, la nivel facial. Acestea nu au insa efecte de stimulare si imbunatatire a microcirculatiei deoarece nu exista nici o actiune mecanica sau o penetrare chimica profunda a unui astfel de stimulent.

reducerea grasimii localizate
eliminarea toxinelor si a lichidelor
tonifiere profunda
Accelerarea arderilor

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.