Salon de infrumusetare Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova, Timisoara, masaje,tratamente faciale, tratamente slabit, epilare si impachetari

Alege orasul:

Blog

bambus

Posted on

Ce bine e…”. Stati, nu va ganditi la cine stie ce! Este vorba despre masaj.

Bine, sa specificam: este vorba despre masajul cu bambus iar remarca de mai sus este cea mai comuna reactie in saloanele noastre.

Masajul cu bambus este practicat din timpul indepartate, in China, iar in saloanele spa este un tratament vedeta. Bambusul simbolizeaza fertilitate, energie vitala, longevitate, prosperitate. Suna bine, nu-i asa?

Masajul cu bambus este atat de eficient incat, stimuland circulatia, reda energie corpului si elimina toxinele. Si ce ne intereseaza mult pe noi, doamnele, este ca trateaza celulita si vergeturile, daca este facut in mod consecvent, remodeland silueta.

Nu putem sa nu ne amintim de Andreea – prietenele ei ii facusera cadou de ziua ei un set de sedinte de masaj cu bambus la Angel Rose. Andreea era mai conservatoare de fel iar bambusul chiar era o noutate pentru ea. Cand a venit la Angel Rose s-a echipat pentru sedinta de masaj, total neincrezatoare. Cand a vazu-o pe tehniciana noastra ca se indreapta spre ea cu betele de bambus a exclamat: „Se lasa cu bataie ?!? Cred ca prietenele mele mi-au pus la cale o farsa!”.

Nu, nuuu.” a linistit-o amuzata colega noastra. „Se lasa cu relaxare. O sa vezi!”.

Manuind cu dexteritate betele de bambus, colega noastra a reusit sa o relaxeze pe Andreea si sa ii inlature orice temere.

La finalul sedintei, Andreea s-a simtit usoara ca un fulg si cu o stare de bine la care nu spera.

A revenit nerabdatoare pana la epuizarea pachetului de sedinte si a ramas in excelente relatii cu bambusul.

Va recomandam sa testati masajul cu bambus. Este ideal pentru un efect de netezire a pielii, diminuarea depozitelor adipoase, dezintoxicarea organismului si stimularea circulatiei.

2- 3 sedinte pe saptamana sunt ideale pentru a obtine efectele dorite. Dupa 5 sedinte deja se vad rezultate semnificative.

Va asteptam cu drag la Angel Rose!

Adauga un comentariu


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Like us on facebook
  • Categories
Ultimele fotografii
X

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii. ACCEPT

Newsletter

Abonează-te la Newsletter