fbpx
What would you like to find?

face sarcina mai usoara

Masaj prenatal

Masajul pentru gravide te ajuta sa te simti mai bine fizic si emotional in timpul sarcinii. Daca ar fi sa editam o lista cu drepturile gravidei, in mod sigur pe prima pozitie am trece Masaj Prenatal. Cunoscand impactul sarcinii asupra organismului matern, precum si nevoia acuta de relaxare fizica si emoționala, convingerea noastra este ca orice gravida are dreptul la masaj prenatal. Acest masaj relaxant elibereaza tensiunea acumulata in diverse zone ale corpului, mult mai solicitate in timpul sarcinii (solduri, mijloc, pelvis si glezne). In plus, masajul prenatal reduce durerile musculare provocate de miscarile tot mai limitate (greutate la intoarcere, dormitul intr-o anumita pozitie etc.)

cum actioneaza?

Esti o viitoare mamica si ai nevoie, mai mult ca oricand, de rasfat! Te vom ajuta sa te bucuri de aceasta etapa unica si extraordinara din viata oricarei femei!

Acest masaj relaxant elibereaza tensiunea acumulata in diverse zone ale corpului, mult mai solicitate in timpul sarcinii (solduri, mijloc, pelvis si glezne). In plus, masajul prenatal reduce durerile musculare provocate de miscarile tot mai limitate (greutate la intoarcere, dormitul intr-o anumita pozitie etc.)

Evident, micutul tau beneficiaza automat de masajul tau! Legatura dintre mama si viitorul copil este organica! Micutul simte atunci cand esti relaxata si fericita! Masajul prenatal imbunatateste circulatia ta sangvina, iar cel mic primeste mai mult oxigen si mai multe substante nutritive.

ce produse utilizam?

Masajul este facut cu ulei relaxant (proprietati calmante si anti-stres ale uleiului esential de lavanda) cosmetic profesional bio 100% organic PHYT’S. Phyt’s are produse 100% naturale (fiecare produs de ingrijire a pielii depaseste cu mult conditiile cerute de COSMEBIO prin folosirea de ingrediente 100% de origine naturala). Eticheta bio reprezinta faptul ca produsele lor au fost certificate la standardele COSMEBIO de catre qualite France.

Produsele sunt evident, fara conservanti si fara parfum, cu ingrediente naturale.

Contine:

  • Ulei esential de Eucalipt*: revigorant si purificator.
  • Ulei esential de Lavanda*: linistitor.
  • Ulei de Germeni de Grau*: hraneste si improspateaza.
  • Tocoferol (Vitamina E vegetala): antioxidant.

No Synthetic Colourant • No Preservatives • No Paraben • No Phenoxyethanol • No PEG • No GMO • Not tested on animals

Indepartarea spasmelor si a durerilor musculare
Eliminarea celulitei
Prevenirea varicelor
Eliminarea edemelor postoperatorii

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.