Masaj cu miere

Masaj cu miere Masaj cu miere
Masaj cu miere
Un revigorant magnific pentru intregul organism

Masajul cu miere este un masaj puternic detoxifiant, puternic anticelulitic, tonifiant si puternic revigorant pentru intreg organismul. Mierea continand substante active din punct de vedere biologic absoarbe toxinele si contribuie la o mai rapida eliminare a lor din organism. Un asemenea masaj se efectueaza pentru cresterea circulatiei limfei si pentru curatarea pielii. Pielea dupa efectuarea masajului devine mai elastica, neteda, imbunatatindu-se in acelasi timp starea intregului organism.

  • netezirea si indreptarea pielii
  • micsorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare
  • diminuarea si disparitia celulitei
  • tratarea eficienta a celulitei si a vergeturilor
  • dezintoxicare intensiva a organismului
  • silueta zvelta
  • intensificarea circulatiei sanguine
  • inlaturarea depunerilor minerale suplimentare
SOLICITA PROGRAMARE PENTRU

Masaj cu miere

Acest masaj presupune aplicarea miraculosului produs natural pe piele si prin actiunea controlata a miscarilor de masaj, specifica acestui tip de masaj activeaza anumiti centri nervosi corespondenti organelor vitale; rolul acestui masaj este de stimulare a organismului, deblocarea sistemului limfatic, cresterea afluxului de sange la nivelul segmentului lucrat, aducandu-se in acest fel o mare cantitate de substante nutritive la nivelulul coloanei vertebrale ce va crea ulterior o senzatie exceptionala de confort si mobilitate (de altfel, in timpul masajului se poate observa crearea la suprafata pielii a unei pelicule gri-albicioase, care apare in special cand organismul stocase foarte multe toxine).

 

Masajul cu miere nu este un masaj dureros, ci deosebit de placut cu miscari blande dar stimulative pentru refacerea intregului organism. In afara contraindicatiilor obisnuite pentru terapia prin masaj, masajul cu miere nu este posibil la persoanele alergice la acest produs.

Frecventa
Recomandam sa se efectueze 2-3 sedinte pe saptamana. Celulita se amelioreaza semnificativ dupa un tratament de 5 sedinte

 

Contraindicatii
Femei insarcinate, boli de piele, varice, vase sparte.

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?
Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.
Sedinta gratuita se acorda doar la achizitionarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.
Inapoi la Masaj