fbpx
What would you like to find?

Esența medicinei tradiționale chineze pe înțelesul tuturor

Masaj bio – energo – terapeutic pentru corp

Esența medicinei tradiționale chineze pe înțelesul tuturor

Aparatul de masaj bio-energo-terapeutic Fohow ( Fohow Bioenergy Massager ) combină tehnicile tradiționale de medicină chineză și realizările științei moderne în bioinformatică, bioenergie și neurologie.

Datorită confortului, eficienței și ușurinței de utilizare, a fost apreciat de mulți specialiști atât în China, cât și în străinătate.
Dispozitivul include mănuși speciale care asigură un efect direct asupra punctelor biologic active , ceea ce contribuie la purificarea rapidă a meridianelor, îmbunătățind circulația sanguină și circulația energiei QI, eliminând staza de sânge, eliminând factorii patogeni din organism, eliminând durerea și restabilind echilibrul Ini-Yang in organele interne.

Principiul funcționării sale se bazează pe studiul meridianelor medicinei tradiționale chineze , aspectul cheie al căruia este expresia: “acolo unde există o permeabilitate, nu există nici o durere, – în care nu există permeabilitate, durerea apare”.
În acest caz, se înțelege că obstrucția afectează circulația energiei QI și circulatia sângelui, ca urmare a faptului că se formează stagnări, care sunt cauza durerii.
Meridianele corpului uman sunt firele de viață. Ele conectează cinci organe dense (ficatul, plămănii, splina, rinichii, pancreasul), șase goale(stomacul,inima,vezica biliara,vezica urinara,intestinul mare,intestinul mic) cu membrele corpului si joacă un rol primordial în tehnicile terapeutice și de sănătate ale medicinii tradiționale chinezești.

Indepartarea spasmelor si a durerilor musculare
Eliminarea celulitei
Prevenirea varicelor
Eliminarea edemelor postoperatorii

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.