Salon de infrumusetare Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova, Timisoara, masaje,tratamente faciale, tratamente slabit, epilare si impachetari

Alege orasul:

Lipolaser Zentisse

ZENTISSE Slim Light Laser - cel mai eficient laser de slabit din Romania si singurul aparat ce  combina  doua tipuri de laser la rece cu lumina rosie vizibila (658 nm & 980 nm).

zentesse

 Tratamentul cu Laser tip SlimLight Zentisse este foarte confortabil, relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros si nu presupune riscuri de nici un fel sau timp de recuperare dupa tratament. Echipamentul are 12 pazi (8 mari pentru zone extinse, 4 mici pentru zone greu accesibile) care se monteaza pe zonele dorite.

Demonstrat clinic!!!

Studiile clinice au inregistrat in medie o reducere de 8,9 cm in zona abdomen, coapse si  solduri   in urma unui program de 2 saptamani.

Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta, dar se recomanda un ciclu de 3 pana la 6 saptamani cu doua sedinte/saptamana.

Se pierde minim 1 cm/ sedinta (30 min), dar in medie s-a observat pierderea a 2-4 cm/ sedinta in zona abdominala.

Procentual, imaginile ecografice arata diminuarea cu pana la 30% a stratului de grasime tratat.

ZENTISSE Slim Light Laser – cel mai eficient laser de slabit din Romania este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomen, coapse, maini, spate, fund, gambe, pometi, barbie, gat, piept barbati), realizand lichefierea grasimii. Poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.

 

Slim light laser:

  •  Este un tratament non-invaziv revolutionar
  •  Actioneaza direct asupra grasimii localizate reducand-o
  •  Reduce masa de grasime din organism
  •  Dupa fiecare sedinta se observa o pierdere de 2-4 cm in volum, ajuta la slabirea rapida in centimetri
  •  Este un echipament de ultima generatie
  •  Este sigur si nedureros
  •  Contribuie la activarea metabolismului celular
  •  Durata unei sedinte este de doar 30 minute ( exceptie gusa – 15 minute ).

1234

Contraindicatii:

- probleme hepatice, boala Raynaud, alergie, crioglobulinemia, hipoproteinemie, degeraturi severe, diabet, epilepsie, sarcina, boli tiroidiene, cei aflati sub tratament radioactiv .

X

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii. ACCEPT

Newsletter

Abonează-te la Newsletter