fbpx
What would you like to find?

Laminare gene si sprancene InLei

Produsele InLei sunt dezvoltate și fabricate în Italia. Inspirat de tratamentele existente în industria părului, a genelor și a sprâncenelor, fondatorii InLei au dorit să dezvolte un produs care să trateze genele și sprâncenele cu ingrediente substitutive care să nu dăuneze, ci să se hrănească și care să poată îngroșa cu adevărat aspectul parului. Lucrând cot la cot cu cei mai buni chimisti din Italia, InLei a dezvoltat meticulos cea mai sigură și mai stabilă gamă de produse, începând cu materii prime de înaltă calitate, cercetare profundă a biochimiei părului, reacții cu substanțe chimice și eficacitatea ingredientelor de tratament. Incearca-le si tu!

EȘTI PREGĂTITĂ PENTRU UN TRATAMENT CU ADEVĂRAT EXPLOZIV?

Avertisment: poate provoca dependență de frumusețe!

De la un simplu permanent al genelor la un adevărat tratament profesional –  Lash Filler

LAMINARE

 1. Lucrează asupra acidului tioglicolic și a bromurii de sodiu.
 2. Pătrunde ușor în păr fără a deschide scuamele.
 3. Oferă o curbură stabilă prin hrănirea din interior a părului. Cu o întreținere corespunzătoare, rămâne principalul factor nutritiv în interiorul părului și nu se spală.

InLei® LASH FILLER este un tratament pentru gene, care:

 • hrănește și restabilește structura genelor;
 • mărește grosimea părului până la o medie de 24%în 3 tratamente;
 • influențează creșterea genelor, întărirea firului de păr;
 • curbează în funcție de dorința fiecăruia (8 tipuri de bigudiuri studiate)
 • din iulie 2017 s-a stabilit ca fiind un tratament profesional

Toate aceste calități importante au fost analizate și confirmate prin teste clinice efectuate de Institutul de Cercetare din Milano.

Tratamentul este potrivit si pentru persoanele ce au ochii alergici.

Acum putem spune cu toată certitudinea că acesta este primul tratament care conferă cu adevărat grosime părului și îl hrănește, fără să dăuneze.

Mai jos introduc un tabel care arată evoluția dezvoltării științifice a tratamentului Lash Filler.

Unitate de măsură = micron.

 

 LASH FILLER – dezvoltare științifică

Numerele din prima coloană reprezintă câțiva dintre diferiții voluntari care au testat tratamentul Lash Filler.

T0 este diametrul genelor netratate, înainte de a începe tratamentul

T1 este diametrul imediat după Lash Filler

T1″ diametrul genelor după 4 săptămâni de la primul tratament

T2 este diametrul imediat după al doilea tratament

T2″ diametrul genelor după 4 săptămâni de la cel de-al doilea tratament și la 8 săptămâni de la primul

T3 este diametrul genelor după cel de-al treilea tratament

În perioada de testare, voluntarii nu au folosit produse care ar putea afecta rezultatele, deci fără rimel, niciun produs pentru creștere, ci numai spuma de curățare din aceeași linie, pentru a elimina ușor make-up-ul în fiecare zi.

Aș dori să-ți atrag atenția asupra coloanelor T1 și T2: datele sunt colectate la 4/8 săptămâni după tratament, unde vedeți foarte bine că grosimea genelor a rămas mai mare chiar și la o distanță de săptămâni față de valorile inițiale. Acest lucru confirmă faptul că “umplutura” rămâne perfect sigilată în interiorul părului, hrănindu-i și îngroșând structura părului pornind de la rădăcină.

Avantaje

Ingredientele:

 • Produsele din linia “FillerInLei®” sunt create exclusiv cu ingrediente și materii prime de înaltă calitate și de producție italiană și / sau europeană.
 • ingredientul câștigător, complexul THREE REGENERATION este rezultatul îmbunătățit al unei formule bine echilibrate, cu Panthenol si BIOTINOL tripeptida-1, care permite genelor să devină mai lungi, mai groase și mai puternice.

Interdependență:

 • compoziția corectă și colaborarea dintre diferitele produse (permanent, vopsit și “Filler”) care formează un singur tratament perfect .
 • un set de bigudiuri care însoțește excelența produselor oferindu-le curburi potrivite pentru fiecare tip de ochi și gene.
 • vopsire delicată, utilizat cu un developer cremos de 1,5% (5 voi.), recomandat de Regulamentul cosmetic european pentru vopsirea genelor sau a sprâncenelor.

 

Ce este laminarea genelor?

Este un tratament care se efectuează direct pe genele naturale,  după ce acestea au trecut printr-un proces minuțios de lifting și, dacă este necesar, și colorare. Scopul principal al acestei proceduri este de a hrăni părul, îmbogățind structura firului de păr atât din interior cât și din exterior cu cheratină și vitamine, oferindu-i elasticitate și strălucire, per total un aspect vizibil mai sănătos.

Cui îi este adresată laminarea genelor?

Tratamentul de laminare al genelor se adresează tuturor celor care:

 • au genele prea drepte sau sunt îndreptate în jos: în acest caz, se creează un aspect mai atractiv și mai “deschis”. Genele vor avea un aspect vizibil mai proeminent și mai bogat, astfel încât îți poți lua rămas bun de la curățarea mecanică a genelor;
 • au genele foarte încurcate: în acest caz  aspectul este îmbunătățit, firele sunt individualizate și ordonate, pregătite pentru aplicarea rimelului;
 • au genele foarte uscate și deteriorate: în acest caz  genele sunt hrănite și devin mai sănătoase, revitalizate și hidratate;
 • au genele foarte subțiri: funcția principală a tratamentului este îngroșareași alungirea 
 • au genele foarte lungi și rigide: după tratamentul de laminare, părul devine mai moale, mătăsos și natural;
 • pentru toți cei care nu vor să mai apeleze la extensiile artificiale de gene.

Tratamentul de laminare, de umplere sau cu cheratină  este un tratament SPA, care este, mai presus de toate, un tratament cu multiple beneficii asupra sănătății interne și externe a genelor și sprâncenelor.

 

Laminarea sprâncenelor prin tehnica BROW BOMBER

Sprâncenele joacă un rol fundamental în recunoașterea facială și au rolul important de a evidenția orice emoție sau dispoziție.

Mișcările sprâncenelor înlocuiesc uneori cuvintele!

Astăzi vă povestim despre o inovație incredibilă!

Vă spun doar două cuvinte, două cuvinte simple: Brow Bomber!

Pas cu pas:

Brow Bomber este un tratament pentru sprâncene care are ca scop să facă sprâncenele naturale mai frumoase, definite, ordonate, hrănite și ușor de întreținut acasă. O, da, aceasta este dorința fiecărei femei!

Să ai sprâncene perfecte în fiecare zi te face să te simți: sigură, decisă și fascinantă. Bineînțeles că te vei simți și mai bine dacă sprâncenele perfecte sunt acompaniate și de gene definite cu Lash Filler sau cu extensii de gene impecabile.

Brow Bomber este un tratament complex destinat utilizării profesionale de către lamimakeri, lashmakeri, browmakeri sau pentru toți esteticienii care au urmat cel puțin un curs de laminare profesională a sprâncenelor.

Este fabricat în Italia? Sigur că da! Tratamentul este semnat de marele brand InLei® Eccellenza Made in Italy!

Ce este și cum se realizează tratamentul inovator de laminare a sprâncenelor BROW BOMBER

În detaliu:

Prima soluție InLei® BROW LIFT – deschide cuticula părului este destinată pregătirii arcadei sprâncenelor pentru a-i modifica și îmbunătăți forma și direcția.

Cele mai luminate minți din industrie s-au gândit cum să facă acest produs compatibil cu acest proces delicat, iar cei mai buni chimiști ai cosmetologiei au făcut acest lucru posibil!

A doua soluție InLei® BROW LOCK – fixant pentru sprâncene – interacționează perfect cu prima substanță, completând-o și acționând într-un timp scurt. Pentru această soluție este nevoie de 5 până la 7 minute și ați terminat; sprâncenele iau în mod magic forma dată.

Cel de-al treilea pas ( optional ) în tratamentul Brow Bomber nu poate fi altul decât vopseaua InLei®, care împreună cu oxidantul foarte delicat de 1,5% VOL fac adevărate miracole.

Tratamentul se încheie cu maiestatea sa InLei® BROW BOMBER – unt nutritiv pentru sprâncene.

Și acum veți înțelege singure de ce l-am numit bomber! Conține:

Uleiul de Macadamia care echilibrează producția de sebum, hrănește, hidratează și restructurează firul de păr, fără a-l îngreuna. Vara, protejează firele de păr ale sprâncenelor, păstrând culoarea neschimbată mai mult timp.

Uleiul de argan care se absoarbe rapid, hidratează, neutralizează radicalii liberi, conferă finețe și strălucire. Repară părul uscat, fragil, și lipsit de strălucire.

Uleiul de migdale care, cu proprietățile sale hrănitoare și emoliente, face părul moale, strălucitor și îl hrănește. Este un remediu excelent împotriva căderii părului, datorită hidratării, care poate preveni acest efect.

Extract de gălbenele: curativ, antiiritant, antiseptic. Are un efect liniștitor asupra pielii înroșite și inflamate și, datorită proprietăților sale, normalizează producerea de sebum.

Extract de flori de mușețel: Mușețelul a fost dintotdeauna recomandat în tratamente, în special pentru părul blond. Are o acțiune protectoare împotriva factorilor externi, este un puternic antiinflamator și protejează împotriva alergiilor.

Nu este o adevărată bombă de hidratare și protecție? Produsul este un unt hrănitor dezvoltat în cele mai mici detalii: consistență, absorbție și proprietăți.

Dacă te uiți cu atenție, fiecare ingredient are propria funcție specifică: unul împiedică căderea, unul protejează împotriva alergiilor (foarte frecvente în domeniul nostru), altul se gândește la starea de bine a pielii în timp ce intră în contact cu ea, altele înfrumusețează părul, închizând procesul de tratament și echilibrând pielea și părul.

Pentru rezultate optime se recomanda ca laminarea sa se faca o data la o luna ca si intretinere.

Marele avantaj la aceasta procedura este ca genele nu necesita nici un ritual de ingrijire. Ele pot fi machiate si demachiate fara nici o restrictie. Putem inota in mare (apa sarata) si folosi orice fel de demachiant.

Nu exista restrictii pentru purtatorii de lentile de contact, acestea trebuie doar sa fie scoase in timpul interventiei dupa care lucrurile revin la normal.

Contraindicatii:

– Cataracta;

– Interventii chirurgicale la ochi (6 luni);

–  Boli ale genelor si sprancenelor (demodex, blefarita, conjunctivita);

– Alergii;

– Nu se executa procedura in timpul menstruatiei;

– Sarcina si alaptare;

– Administrarea de antibiotic si/sau de medicamente.

reducerea grasimii localizate
eliminarea toxinelor si a lichidelor
tonifiere profunda
Accelerarea arderilor

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.