fbpx
What would you like to find?

Laminare gene si sprancene Beauty wave – Tabya Lash Academy

Produsele folosite sunt brand de produse profesionale Beauty Wave, in domeniul laminarii ( Tabya Lash Academy ).

Laminarea este, in primul rand un tratament al genelor, datorita keratinei si vitaminei lash, ca si tinta este un tratament natural pentru cresterea si regenerarea genelor.

Daca aveti ochii sensibili sau suferiti de alergii puteti opta pentru acest tip de serviciu! Procedura de laminare se realizeaza cu ajutorul unor produse profesionale de cea mai inalta calitate, avand la baza componente naturale testate oftalmologic (vitamine, produsi organici, peptide) care inlatura orice risc de a dezvolta iritatii / alergii ale ochilor!

Procedura de laminare se poate efectua atat pe genele naturale, cat si pe sprancene, pentru orientarea corecta a firelor naturale si “cumintirea” sprancenelor.

Procedura este recomandata atat femeilor, cat si barbatilor, efectul procedurii fiind unul natural, fara a rezulta un look in care este evidenta interventia estetica.

Tratamentul cu keratina ajuta la ingrosarea si intarirea firelor naturale, oferindu-le rezistenta, o structura lucioasa si hidratata.

De asemenea, procedura poate fi recomandata si in perioadele de pauza intre extensiile de gene pentru refacerea invelisului cu keratina.”

Procedura Botox Lash are la baza aceiasi pasi ca si Laminarea de gene, sprancene, insa produsul de Botox Lash aduce un plus de rezultate:

 • un volum extra de pana la 40%;
 • ochii capata o expresivitate naturala cu efect de lifting;
 • contine o formula unica de aicd hialuronic, vitamina B3 si colagen.

Laminarea genelor

 

Laminarea genelor este o tehnica noua care are ca scop ingrosarea si curbarea genelor naturale,fara a mai fi nevoie de rimel ( doar daca doresti sa iti aplici dupa ) si extensii de gene. Acest procedeu este destinat tuturor persoanelor care merg pe linia naturalului.

Datorita metodei de realizare si a produselor utilizate, procedeul de laminare a genelor le ofera acestora pe termen lung o culoare ideala si o curbura naturala, flexibilitate si elasticitate, conturand intr-un mod subtil forma ochilor. Totodata, componentele produselor utilizate stimuleaza si grabesc procesul de crestere al genelor naturale, trezesc fuliculul si accelereaza keratinizarea firului de geana.

Componentele naturale continute de produsele utilizate in laminarea genelor fac ca procedura sa fie:

 • 100% hipoalergenica
 • 100% netraumatizanta
 • 100% nedureroasa

Avantajele laminarii genelor naturale:

 • Alungirea vizibila a genelor
 • Ingrosarea firului natural cu 30%
 • Obtinerea unui aspect de gene voluminoase natural
 • Pigmentarea firului natural – intensificarea culorii  – efect de rimel
 • Curbarea genelor
 • Protectia si intarirea firului natural
 • Relaxare si rasfat timp de o ora  (durata procedeului )

Pentru rezultate optime se recomanda ca laminarea sa se faca o data la o luna ca si intretinere.

Marele avantaj la aceasta procedura este ca genele nu necesita nici un ritual de ingrijire. Ele pot fi machiate si demachiate fara nici o restrictie. Putem inota in mare (apa sarata) si folosi orice fel de demachiant.

Nu exista restrictii pentru purtatorii de lentile de contact, acestea trebuie doar sa fie scoase in timpul interventiei dupa care lucrurile revin la normal.

Laminarea sprancenelor

 

Laminarea sprancenelor este o metoda naturala pentru un look de mare efect destinat persoanelor care merg pe linia naturaleții și reprezinta un real ajutor pentru sprancenele dezordonate și neascultatoare. Procedura fixeaza și ordoneaza firele rebele pe o perioadă îndelungata. Datorita componentelor naturale cu care se realizeaza procedura, firele sprancenelor se regenereaza mai repede.


* Este nevoie doar de o ședința pentru a beneficia de sprancene bine definite, conturate care sa sublinieze privirea!
* Datorita tratamentului, firele pot fi modelate în direcția dorită de clienta.

reducerea grasimii localizate
eliminarea toxinelor si a lichidelor
tonifiere profunda
Accelerarea arderilor

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.