fbpx
What would you like to find?

Privire intensa, stralucitoare, cu adevarat seducatoare

Extensii gene false

Privire intensa, stralucitoare, cu adevarat seducatoare

EXTENSII DE GENE MARCA TABYA SI EXTREME LASHES

  Pentru aplicarea extensiilor de gene, folosim cele mai bune categorii de produse de extensii profesionale de la firmele de top de pe piata extensiilor de gene, Tabya Lashes si Extreme Lashes!

  Tabya Lashes – Intr-un domeniu vast, cu atat de multe optiuni, precum cel al lash making-ului intelegem ca este de cele mai multe ori dificil sa gasiti produsele profesionale perfecte, care sa transforme procedura de aplicare a extensiilor de gene intr-o adevarata placere. Brandul Tabya Lashes indeplineste cele mai inalte standarde privind formulele produselor oferite si reprezinta alegerea ideala atunci cand vine vorba de genele dumneavoastra. Cele 455.750 de lucrari realizate in 7 ani sustin experienta inedita in domeniul aplicarii extensiilor de gene. Peste 50% din rezultatul lucrarilor se datoreaza calitatii produselor utilizate. Produsele Tabya Lashes garanteaza 100% satisfactie pentru lash stilist, in timpul procedurii, cat si pentru clientul final. Be Tabya, be the TOP!

  Xtreme Lashes – a câştigat premiul pentru cele mai bune extensii de gene conform alegerii a mii de profesionişti, concurs organizat de Intercoiffure – Organizatia Internationala a Profesionistilor din domeniul frumuseţii.Sistemul de aplicare Xtreme Lashes se bazează pe rezultatele echipei de cercetare americane (compusă din doctori, stiliști, chimiști, etc.) și are în vedere precizia și siguranța.Xtreme Lashes oferă o gamă variată de produse de îngrijire, întreţinere şi machiaj, special concepute pentru a prelungi viaţa genelor Xtreme Lashes.

Incearca-le si tu daca…

 • Iti doresti gene mai curbate, mai lungi
 • Iti doresti gene mai dese
 • Iti doresti un efect mai natural sau extravagant
 • Vrei sa fii ingrijita deja la trezire
 • Nu ai timp sa te ocupi de machiajul zilnic
 • Te-ai saturat de rimeluri care se tot intind

Cum se aplica?

La aplicarea extensiilor de gene fir cu fir Xtreme Lashes, stilistul poate să aleagă dintre 815 de gene false, rezultând astfel un efect unic, care nu s-ar obţine niciodată cu extensii de tip bandă sau mănunchi.

Stilistul Xtreme Lashes vă poate crea un set de gene extravagant sau natural, potrivit formei sau culorii ochilor dumneavoastră, numarand intre 140 si 200-250 de fire individuale.

Fixarea se face cu o tehnica inovatoare si cu adezivul FlexFusion, ideal persoanelor cu ochii sensibili sau purtatorilor de lentile de contact

Rezistenta extensiilor depinde de durata de viata a genelor natural. Retusul se face la aproximativ 3 saptamani. Rezista la apa si abur.

Adezivul folosit este Xtreme Lashes, fiind singurul adeziv antialergic (pentru ochi sensibili), primul si singurul adeziv certificat medical si nu contine carbon activ sau dizolvant, care ar putea afecta zona oculara sau genele dumneavoastra. Calitatile acestuia sunt: durabilitate, flexibilitate si uscare rapida.

Xtreme Lashes a aparut in mai multe publicatii decat orice alt brand de gene in America. Este alegerea manechinelor de pe podium si a celebritatilor din intraga lume!

Extensiile de gene fir cu fir nu se vor aplica direct pe pleoapa ci la un milimetru de geana, pentru a permite o mobilitate naturala care nu incomodeaza in nici un fel. Printre beneficiile extensiilor de gene fir cu fir se enumera faptul ca puteti face baie cu ele, puteti merge la sauna, le puteti rimela la fel ca pe genele dumneavoastra naturale si pot fi purtate si de persoanele cu ochi sensibili.

Extensiile de gene de calitate superioara:

 • Efectul este unul natural;
 • Genele stau ordonate;
 • Adezivul este “ invizibil”;
 • Genele nu sunt lipite intre ele;
 • Genele naturale nu se deterioreaza;
 • Designul este personalizat (se pun pe diferite marimi, curburi, lungimi in functie de forma ochiilor).

 

Avantajele pentru care extensiile de gene xtreme lashes sunt atât de faimoase:

 • Redau aspectul tineresc al chipului;
 • Au efect de lifting asupra ochilor;
 • Corectează anumite probleme/imperfecţiuni ale ochilor;
 • Aspect natural şi/sau dramatic al genelor şi implicit al ochilor;
 • varietate de beneficii: gene mai lungi, mai bogate, mai dese, şi/sau colorate;
 • Conferă aspectul unei priviri mai deschise, mai luminoase şi mai odihnite;
 • Timp economisit din ritualul zilnic de înfrumuseţare, deoarece unii paşi de machiaj pot fi omişi.
reducerea grasimii localizate
eliminarea toxinelor si a lichidelor
tonifiere profunda
Accelerarea arderilor

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.