fbpx
What would you like to find?

Rezultatele dureaza 5 ani!

Epilare definitiva SPL

Rezultatele dureaza 5 ani! Daca se face o sedinta de mentinere din 6 in 6 luni rezultatul se mareste cu inca 1 an.

Epilare definitiva SPL

Salonul Angel Rose prezent in Romania de 16 ani de zile, practica epilarea definitiva SPL (square pulse light), folosind un patent unic al tehnologiei Yperion – Franta. Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat metoda laser,  IPL, E-Light .

De ce? Simplu, pentru ca SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Adica, 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL, E-Light, laser.

De ce Angel Rose?

 • 15 ani  Experiență pe partea de epilare definitivă și rezultatele se văd de la prima ședință!
 • Peste 250 000 sedinte onorate!
 • Angel Rose Salon iti ofera cele mai bune preturi din Romania la epilare definitiva!
 • Clientele noastre primesc o consultație gratuită și o testare gratuită la alegere pe una din din zonele mustata, linie bikini,axilă sau inghinal. Nu există obligația de a continua.
 • Oferim preturi de fidelitate clientelor noastre și bonus de recomandare!
 • SPL – VARIANTA SUPERIOARA LASER, IPL, E-LIGHT!

Aparatul ofera un tratament precis, rapid, eficient si confortabil, rezultatele procedurii de epilare fiind net vizibile chiar dupa prima sedinta. 

Sedintele de epilare definitiva SPL se pot efectua si vara! Singura conditie este sa aplicati crema cu factor de protectie 30-50 spf pe zona expusa la soare.

Epilare definitiva SPL

In urma tratamentului pilozitatea se reduce cu cca 90-95%. Pentru cele 5-10% fire fine si care cresc mult mai incet, sunt necesare sedinte de intretinere la 6 luni. Firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament vor deveni foarte subtiri si depigmentate, avand un aspect usor asemanator cu velus-ul (puful). Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL (square pulse light) de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL; numarul necesar de sedinte este chiar mai mic decat cu vechea metoda de IPL. SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate.

Cum se indeparteaza parul de pe corp cu SPL, varianta superioara IPL-ului?
Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL (square pulse light) de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL; numarul necesar de sedinte este chiar mai mic decat cu vechea metoda de IPL. SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Mai mult de atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament”. Lumina intens pulsata penetreaza pielea si este absorbita de melanina din firele de par. Aceasta lumina puternica, la contactul cu pielea se transforma in caldura iar firul de par transmite caldura radacinii lui, distrugand-o. Sute de foliculi de par sunt astfel anihilati cu fiecare impuls de lumina; aceste fire de par cad in 10-14 zile

 

Orice tip de par sau piele poate fi tratat?
Cu cat parul este mai inchis la culoare (deci cu cat contine mai multa pigment/melanina) cu atat rezultatele sunt mai bune. Parul deschis sau cel fin/subtire va fi mai dificil de eliminat. Firele albe sau roscate nu pot fi eliminate folosind aceasta metoda. O piele foarte bronzata nu poate beneficia de tratament 2 saptamani dupa expunerea la soare.

 

De ce este necesar sa radem zona?
Raderea/tunderea este necesara pentru a evita pierderea de energie luminoasa la suprafata pielii. Daca parul nu este intai ras, eficienta tratamentului scade.

 

Este dureros?
Nu doare, disconfort 0. Eventual se poate simti o senzatie de “ciupitura” la pielea mai inchisa la culoare.

Exista efecte secundare la epilarea definitiva SPL?
In anumite cazuri, poate aparea roseata in zona tratata, edem local sau “peri-follicular papulae” (pielea de gaina). Aceste efecte dispar la cateva ore de la tratament. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, nu exista efecte secundare vizibile.

 

De ce dureaza un timp pana ce firele de par cad?
Dupa o sedinta de SPL, parul este detasat de fulicul dar ramane in bulb. Este impins progresiv spre in afara in timpul exfolierii pielii. Din aceasta cauza parul in aparenta creste pentru inca o saptamana sau doua.

 

De ce avem nevoie de mai multe sedinte?
Razele luminoase emise de aparatul SPL poate actiona pe acele fire de par in faza lor de crestere. Statistic, in ciclul cresterii firului de par, este estimat ca 20% din fire sunt in faza de crestere (faza anagena – doar atunci firul de par este prins de radacina lui). Din acest motiv avem nevoie de mai multe sedinte.

De cate sedinte de SPL avem nevoie?
Numarul sedintelor depinde de culoarea firului de par si a pielii, zona de tratament si factori genetici individuali. Din acest motiv este dificil sa spunem un numar exact de sedinte. Fiecare persoana este unica, astfel incat, riguros stiintific este a nu se generaliza numarul necesar de sedinte pentru definitivarea tratamentului.

In plus, exista cicluri diferite de crestere a firului de par! De exemplu, axilele au un alt ciclu de crestere a firului de par fata de mustata sau gambe, motiv pentru care nu te poti apropia de finalul tratamentului dupa acelasi numar de sedinte.

Dar este general acceptat ca o medie de 6-8 sedinte pe zona corporala si 8-10, poate chiar 12 sedinte pe zona faciala, da rezultatele asteptate. Se va efectua o sedinta la 4 saptamani. Inca de la prima sedinta efectele sunt vizibile.

Important a se respecta termenul de 4 saptamani, nu mai devreme (vor intra mai multe sedinte) si nu mai tarziu (daca se depaseste termenul de o luna, de fiecare data o vom lua de la capat cu tratamentul).

Cat de eficient este tratamentul? Se fac sedinte de intretinere?
In general pacientii cu par de culoare neagra si piele alba raspund excelent la tratament, indiferent de zona tratata. In ordinea raspunsului la tratament, cele mai bune rezultate se obtin la: axile, inghinal, picioare, brate, iar la fata – perciuni, gat, frunte, barbie, mustata.

In urma tratamentului pilozitatea se reduce cu cca 90-95%. Pentru cele 5-10% fire fine si care cresc mult mai incet, sunt necesare sedinte de intretinere la  6 luni. Firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament vor deveni foarte subtiri si depigmentate, avand un aspect usor asemanator cu velus-ul (puful).

Rezultatele dureaza 5 ani !!! Daca se face o sedinta de mentinere din 6 in 6 luni rezultatul se mareste cu inca 1 an. Atata timp cat veti veni la sedinte de mentinere, nu veti avea niciodata probleme cu firele de par.

Costa mult tratamentul de epilare definitiva SPL?
Daca vei calcula banii cheltuiti intr-o perioada de 5 ani pe epilare prin celelalte metode, vei observa ca suma platita pentru sedintele de fotoepilare este mai mica, iar efectul este unul de durata, chiar permanent.

Toate tipurile de par pot fi epilate definitiv?

 • Cele mai bune rezultate sunt obtinute pentru parul mai inchis la culoare (mai bogat in melanina).
 • Firele deschise la culoare sau foarte fine sunt mai dificil de tratat.
 • Firele de par alb sau rosu nu pot fi tratate cu aceasta metoda.

Este foarte importanta evitarea bronzarii (naturale/artificiale) inaintea tratamentului.

Imi pot relua activitatea obisnuita dupa o sesiune de tratament?
Activitatea normala poate fi reluata imediat dupa tratament. Singura limitare se refera la expunerea la lumina soarelui. Este necesar a se evita expunerea la soare sau in cazul in care acest lucru nu este posibil este necesar sa se utilizeze o crema protectoare. Puteti sa mergeti in vacante la plaja, la mare, singura conditie este sa aplicati o crema cu factor de protectie intre 30-50 SPF pe zona ce sunteti in curs de tratare la noi la salon.

In cazul in care pielea este sensibila dupa sedinta de tratament, o crema hidratanta sau calmanta poate fi aplicata.

Care este diferenta fata de metodele clasice?
Toate metodele traditionale (ceara, penseta, aparat de ras, crema etc.) sunt doar temporare. Epilarea definitiva folosind SPL ofera rezultate de foarte lunga durata,mai exact 5 ani, daca se face o sedinta de mentinere din 6 in 6 luni, durata se mai prelungeste cu inca 1 an.

Avantajul fata de electroliza/laser?
Aceste metode dureaza foarte mult, uneori si cativa ani. Este necesara tratarea individuala a fiecarui fir de par. Electroliza presupune inteparea cu un ac, ceea ce poate fi dureros sau chiar lasa urme. Epilarea definitiva SPL permite tratarea unor suprafete mari in timp relativ scurt.

Care este diferenta dintre SPL si laser?
Reducerea parului atat cu SPL cat si cu laser se bazeaza pe acelasi principiu: trimiterea de energie luminoasa catre foliculul pilos. In timp ce laserul emite un fascicul de lumina pe o singura lungime de unda, SPL-ul emite un fascicul de lumina intr-un spectru mai larg de lungimi de unda. Aceasta face ca tratamentul de epilare definitiva cu SPL sa fie mai sigur decat laserul si cel putin la fel de eficient.

Avantajul fata de IPL – lumina intens pulsata?
Aceasta metoda este asemanatoare cu specificatia ca in IPL se foloseste o lumina mai puternica pe o durata mult mai mica de timp. Epilarea definitica SPL are un risc mult mai scazut de efecte secundare.

Ce trebuie sa stiti inainte de a urma un tratament cu lumina pulsata:

 • daca luati vreun tratament va rog sa consultati medicul in legatura cu fotosensibilitatea cauzata de medicament;
 • opriti medicatia care da fotosensibilitate cu 2 saptamani inainte de tratament, inclusiv medicatia topica – creme cu retinol sau naturista – sunatoare de exexmplu;
 • nu este recomandat epilatul prin smulgere cu 2 saptamani inainte de procedura sau cu ceara, indepartarea parului cu crema cu o saptamana inainte. Este recomandat sa folositi epilarea cu lama. Inainte sa veniti cu o seara inainte sau in ziua respectiva sa radeti zona ce se doreste a se epila SPL cu lama;
 • daca tratati zona axilei sau inghinala, purtati lenjerie alba.
 • SPL nu poate fi aplicata pe o zona a pielii care prezinta fisuri sau leziuni, asa ca mentineti zona bine hidratata si ingrijita;
 • opriti bronzarea la solar/soare cu 2 saptamani inainte de tratament si 2 saptamani dupa tratament, altfel exista pericolul ca SPL sa va arda sau sa nu obtineti efectele dorite;
 • nu aplicati autobronzante cu o saptamana inainte de tratament sau pe parcursul tratamentului, astfel exista pericolul ca SPL sa va arda sau sa nu obtineti rezultatele dorite;
 • nu se aplica SPL in zone in care exista o cicatrice postoperatorie relativ recenta;
 • inainte de tratament nu aplicati pe zona care urmeaza a fi tratata: lotiuni parfumate, parfumuri, deodorante, creme cu filtru solar, uleiuri esentiale sau alte produse cosmetice ce pot determina fotosensibilitate.

Ce trebuie sa faceti dupa tratament:

 • daca veti epila zona axilei folosind SPL nu veti aplica deodorant timp de 48 de ore de la tratament;
 • nu veti consuma alcool timp de 24 ore dupa tratament;
 • nu va expuneti la soare/solar timp de 1 saptamana dupa tratament;
 • dupa tratament, pielea va fi sensibila la caldura in urmatoarele 48 de ore, nu se recomanda dusurile sau baile fierbinti;
 • daca ati efectuat un tratament SPL pentru fata, aplicati creme cu SPF 30 cel putin 48 de ore dupa tratament;
 • nu exfoliati pielea tratata minim o saptamana dupa tratament;
 • daca este necesara intretinere intre sedinte, folositi aparat de ras sau crema epilatoare.

Echipamentul pentru indepartarea parului si pentru fotorejuvenare L900 creat in Franta, este fabricat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, detine CE (Certificat de Siguranta Europeana) si certificat eliberat de FDA (Food and Drug Administration), obtinut in USA.

 • Contraindicatii

  • femei insarcinate sau in perioada de alaptare;
  • diabetici (pentru cei care au diabetul sub control nu exista nici un risc!);
  • pacemaker cardiac;
  • boli ale tesutului conjuctiv: lupus eritematos, sclarodermie, poliartrita reumatoida, dermatomiozita;
  • tulburari de coagulare ale sangelui sau tratament cu anticoagulante (trombostop);
  • fotosensibilitate cunoscuta: Porfirie, Xeroderma, Alergie la soare;
  • epilepsie; cancer-orice forma, oricand;
  • Vitiligo, melasma/cloasma, HIV/SIDA;
  • boli de piele: dermatite de contact, eczeme, psoriazis, herpes;
  • operatii recente – in ultimele 6 luni;
  • tratamente cu substante fotosensibilizante – retinoizi, tetraciclina, sunatoare in ultimele 3-6 luni;
  • persoanele cu tipul de piele V/VI – mulatre/negre;
  • prezenta de suruburi sau placute metalice sub zona tratata, de exemplu ca urmare a unor fracturi ale oaselor.

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Solicita Programare


  Te rog dovedește că ești om selectând steag.