Salon de infrumusetare Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova, Timisoara, masaje,tratamente faciale, tratamente slabit, epilare si impachetari

Alege orasul:

Despre noi

Conceptul

Ideea de a deschide un salon de acest profil a venit in urma constatarii faptului ca tratamentele corporale se gaseau la preturi exagerate si ca exista o cerere mare pe piata serviciilor de infrumusetare pentru tratamente corporale de calitate la preturi accesibile!

De la concept la punerea in practica a acestei idei, nu a fost decat un pas, un pas facut de noi in 21 decembrie 2007, cand am deschis salonul din Unirii.
Bineinteles ca un singur salon ar fi fost prea putin pentru a satisface cererea de tratamente corporale de calitate, asa ca in prezent, avem sase  puncte de lucru, Unirii si Dristor Bucuresti, Iasi, Cluj – Napoca, Craiova si Timisoara.

Ce va oferim ?

Va oferim tratamente 100% profesionale care trateaza celulita si accelereaza
pierderea in greutate si in centimetri.

Luna de luna ne imbogatim oferta de servicii oferite pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente de pe piata.
Un personal bine pregatit si amabil incearca sa creeze toate conditiile pentru ca dumneavoastra sa va simtiti bine si sa aveti rezultatele dorite.
De asemenea va oferim consilierea necesara pentru alegerea pachetului optim pentru dumneavoastra!

Cui ne adresam ?

Angel Rose a fost creat pentru a oferi tratamente corporale unui numar cat mai larg de femei. Probabil ca ati realizat pana acum ca avem printre cele mai bune preturi din Bucuresti si din tara, deci, un numar foarte mare de persoane isi pot permite tratamentele noastre corporale!

Va rog sa ne credeti ca suntem la curent cu fiecare salon pe care il consideram concurent si putem sa spunem ca Angel Rose ofera cel mai bun raport calitate pret!
De obicei, daca un salon ofera preturi mai bune decat noi, atunci acesta este nou-infiintat si incearca sa isi formeze o clientela. Ne amintim cu placere cate scapari aveam si noi la inceput si cat timp ne-a luat pana am reusit sa punem totul la punct… intelegeti ce vreti din aceasta ultima fraza.

Cum reusim sa mentinem preturi asa de bune?
In primul rand, trebuie sa va stergeti din minte ideile preconcepute.
Aceste preturi nu sunt mici, sunt normale!

Totul porneste de la abilitatea noastra de a elimina cheltuielile inutile (optimizarea costurilor).

Datorita colaborarii indelungate, beneficiem de reduceri substantiale acordate de catre furnizorii nostrii, fapt care se vede si in preturi.
in plus, locatiile noastre sunt decente, insa nu extravagante. Oare o sedinta de cavitatie ar fi mai eficienta intr-o vila decat intr-un apartament? Sau ati avea aceleasi beneficii la preturi umflate?
Inca un fapt, deloc de neglijat, este ca saloanele  noastre sunt mereu pline, vindem mai mult la preturi decente, clientii sunt multumiti, noi suntem multumiti.
Am reusit sa facem o atenta selectie a tratamentelot pe care le oferim, drept urmare, puteti alege numai din tratamente eficiente, care isi merita banii.

Patru sute (400) de clienti unici (care au achizitionat cel putin un abonament) a avut Salonul Angel Rose Unirii in primele 6 luni de functionare (1.ian.2008 – 31.iun.2008)! Acum, la peste noua ani de la deschidere, am renuntat sa ii mai numaram…

Tratamentele noastre urmaresc

Slabirea in centimetri, exact de unde doresti.
Remodelare corporala.
Slabirea in greutate.
Tonifierea musculaturii (combate lipsa miscarii).
Tratamente anticelulitice si antivergeturi.
Tratamente faciale, cosmetica.

 

Sfaturi practice pentru a-ti recapata starea de bine

Evitati hainele stramte care impiedica circulatia
Practicati exercitii fizice sau practicati mersul pe jos
Evitati consumul de alcool si tutun
Consumati cel putin 2 litri de apa pe zi
Incercati sa nu mancati dupa ora 6 seara, tot ce mancati dupa acea ora se va depune pe timpul noptii

X

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii. ACCEPT

Newsletter

Abonează-te la Newsletter