fbpx
What would you like to find?

Wellness since 1983

Despre Noi

din 2007 mereu alaturi de tine

Totul, in avantajul tau!

deea de a deschide un salon de acest profil a venit in urma constatarii faptului ca tratamentele corporale se gaseau la preturi exagerate si ca exista o cerere mare pe piata serviciilor de infrumusetare pentru tratamente corporale de calitate la preturi accesibile!

De la concept la punerea in practica a acestei idei, nu a fost decat un pas, un pas facut de noi in 21 decembrie 2007, cand am deschis salonul din Unirii. Bineinteles ca un singur salon ar fi fost prea putin pentru a satisface cererea de tratamente corporale de calitate, asa ca in prezent, avem 2 puncte de lucru, Unirii si Dristor Bucuresti.

Ce va oferim?
tratamente 100% profesionale care trateaza celulita si accelereaza pierderea in greutate si in centimetri.

Luna de luna ne imbogatim oferta de servicii oferite pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente de pe piata.

Un personal bine pregatit si amabil incearca sa creeze toate conditiile pentru ca dumneavoastra sa va simtiti bine si sa aveti rezultatele dorite.

De asemenea va oferim consilierea necesara pentru alegerea pachetului optim pentru dumneavoastra!

Cui ne adresam?

Angel Rose a fost creat pentru a oferi tratamente corporale unui numar cat mai larg de femei. Probabil ca ati realizat pana acum ca avem printre cele mai bune preturi din Bucuresti si din tara, deci, un numar foarte mare de persoane isi pot permite tratamentele noastre corporale!

Va rog sa ne credeti ca suntem la curent cu fiecare salon pe care il consideram concurent si putem sa spunem ca Angel Rose ofera cel mai bun raport calitate pret!
De obicei, daca un salon ofera preturi mai bune decat noi, atunci acesta este nou-infiintat si incearca sa isi formeze o clientela. Ne amintim cu placere cate scapari aveam si noi la inceput si cat timp ne-a luat pana am reusit sa punem totul la punct… intelegeti ce vreti din aceasta ultima fraza.

Suntem la curent cu fiecare salon pe care il consideram concurent si putem sa spunem ca Angel Rose ofera cel mai bun raport calitate pret!

De obicei, daca un salon ofera preturi mai bune decat noi, atunci acesta este nou-infiintat si incearca sa isi formeze o clientela. Ne amintim cu placere cate scapari aveam si noi la inceput si cat timp ne-a luat pana am reusit sa punem totul la punct… intelegeti ce vreti din aceasta ultima fraza.

Avantaje

De ce sa ne alegi?

Personal Treatment

You receive a full treatment from one of our professionals

Licensed Therapists

Your service will be performed by licensed therapist

Experience Staff

Our therapists are trained and certified in therapy technique

Regular Promotions

Although we may reduce our costs, we never lower our standards

Practitioners Network

We will work closely
with all your health
practitioners

Online Booking

Book your treatment or wellness day directly from your  phone

Natural Products

We only use organic & natural products, not chemical

Reputable Company

We are a triple A rated business and have been since 1983

Expertii Angel Rose

Echipa noastra