fbpx
What would you like to find?

Epilare Unica Folosinta Clasica

Epilarea clasică cu ceară rămâne de  cea mai  ieftină și eficientă metodă de înlăturare a părului nedorit de pe corp

Unul dintre avantajele epilării cu ceară îl constituie durata lungă între sesiunile de epilat (între 3 și 6 săptămâni).

Ceara de epilat este creată în general pe bază de rășină și ceară naturală de albine și favorizează mult mai puțin dezvoltarea părului pe sub piele.

Prin epilare cu ceară se îndepărtează părul din rădăcină, iar rezultatul este un fir de păr mai moale. Cu cât ședințele de epilare sunt mai dese, cu atât firul de păr va crește mai greu.

Unele persoane cu pielea sensibilă se pot confrunta cu o ușoară înroșire a zonei după epilare și eventual cu iritații în primele zile. Însă acestea sunt reacții normale și vor dispărea în câteva ore sau cel târziu în ziua următoare. Totuși, pentru a grăbi procesul de vindecare a pielii este indicat să se evite sauna, băile fierbinți sau saloanele de bronzat și să se exfolieze zona epilată în mod regulat, pentru a preveni creșterea firelor de păr crescute pe sub piele, care pot duce la iritații și o piele inestetică.

Este recomandat ca, după epilarea cu ceară, dacă vă expuneți la soare, să masați zona cu cremă de protecție solară pentru a preveni atât iritațiile, cât și o posibilă schimbare a tonului pielii.

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.