fbpx
What would you like to find?

Localizeaza si elimina celulele grase

Cavitatie

Cavitatia reprezinta o revolutie in domeniul remodelarii corporale, combatand celulita si acumularile de adipocite supravoluminoase, localizate. Avantajul? Complet non-invaziva si nedureroasa. Depunerile inestetice pot fi acum indepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa (20 KHz). Ultrasunetele patrund in stratul adipos si “sparg” celulele grase. Aceste celule grase distruse, sunt preluate de circuitul limfatic si eliminate, ca orice alt reziduu nedorit de corpul nostru.

Beneficii

  • stimularea circulatiei venoase si limfatice
  • eliminarea celulitei
  • prevenirea varicelor
  • prevenirea tromboflebitei
  • eliminarea edemelor posttraumatice
  • eliminarea edemelor postoperatorii
  • indepartarea spasmelor si a durerilor musculare

Beneficii

Indepartarea spasmelor si a durerilor musculare
Eliminarea celulitei
Prevenirea varicelor
Eliminarea edemelor postoperatorii
cum actioneaza?
 

EFECT TERMIC
se realizeaza prin infrarosii, ce cresc temperatura in profunzime, fapt ce determina inmuierea si distrugerea celulelor adipoase care au incorporata o cantitate mai mare de grasime, eliminand-o pe cea in exces (10’)

CAVITATIE cu ULTRASUNETE de joasa fecventa
“sparge” celulele grase actionand adanc in stratul adipos, in profunzime (20′-30′)

VACUUM

are dublu efect, ajuta si el la eliminarea celulelor grase aflate spre suprafata tesutului si provoaca drenarea acestora catre circuitul limfatic (20′-30′)

PRESOTERAPIE
se executa un drenaj limfatic, cu un rol esential in eliminarea din organism a celulelor distruse la pasii anteriori (30′).
Presoterapia este tratamentul ideal pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. Prin presoterapie se efectueaza un masaj limfatic, contribuind la deblocarea ganglionilor limfatici, elimina stazele reducand circumferintele, normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica.

CREMA ANTICELULITICA
imbunatateste tonusul si aspectul pielii, actioneaza si dupa ce ati terminat tratamentul

Cum actioneaza efectiv? Depunerile inestetice pot fi acum indepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa. Noua tehnica poate fi folosita pe zonele “carnoase”, cum sunt bratele, coapsele, fesele, gleznele, genunchii, gambele, burta … etc. Gambele groase se pot remodela acum fara mari probleme. Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa (20-40 Khz) care datorita presiunii pe care o genereaza rupe membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai cateva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.

Ce trebuie sa faci?

  • persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda: un regim alimentar corect, sa desfasoare usoare activitati fizice, sa bea 2 litri de apa zilnic .Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate
  • cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi. 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi.
  • este foarte important sa se consume si o cantitate mare de lichide (ceai neindulcit sau apa plata). De ce? Pentru ca la fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se vor descarca in  ficat si rinichi. Astfel aceste organe se vor incarca ca dupa o masa cu foarte multe grasimi.

Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinerea acestor rezultate?
La sfarsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 3 luni.

Ce simte clientul in timpul tratamentului?
Tratamentul este placut si comfortant.

Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei?
Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.

Cate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate?
Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale. In mod normal se efectueaza 4/10 sedinte de tratament/zona.

Cat dureaza o sedinta de tratament si dupa cate sedinte se vad rezultatele?
O sedinta de tratament dureaza 80 de minute. Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme, 10 minute cu infrarosii, 20 minute cu cavitatie apoi se continua cu masajul mecanic cu vacuum pentru alte 20 de minute, acesta din urma avand actiune drenanta. Ultima faza a tratamentului consta in efectuarea drenajului limfatic la un aparat special conceput pentru acest lucru (30 de minute ). Dupa a treia/patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.

Care sunt contraindicatiile?
Astm brosic, cancer, tumori, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, purtatoare de pace-maker, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Preturi

DOREȘTI O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ?

Scrie-ne și unul din consultanții noștri te va contacta pentru detalii.

Ședința gratuită se acordă doar la achiziționarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale.

Alege între o ședință de DETOX, Masaj Facial, sau Epilare Definitivă SPL zonă mustață.