fbpx
What would you like to find?

Afla mai multe

Blog

3 tratamente pentru un ten perfect

Tratamentul cu oxigen hiperbaric - preferatul Madonnei

Factorii externi, înaintarea în vârstă sau predispoziția către anumite afecțiuni reprezintă probleme cu care tenul nostru nu are cum să nu se confrunte de-a lungul timpului. Iar cum nimic nu ne poate oferi mai multă încredere în sine decât felul în care arătăm, este foarte important să acordăm mereu o atenție sporită tenului și să profităm din plin de cele mai noi descoperiri în domeniul tratamentelor dedicate pielii.

În fiecare an apar pe piață noi tratamente revoluționare care promit să combată diversele probleme dermatologice, însă este extrem de important ca înainte de a lua o decizie, să știm exact ce presupun aceste tratamente și căror tipuri de afecțiuni se adresează.

Anul acesta, printre cele mai în vogă proceduri cosmetice se numără tratamentul cu oxigen hiperbaric, tratamentele cu produse cosmetice organice sau microdermabraziunea cu pulbere de diamant hipoalergenic. Ce presupune fiecare dintre aceste tratamente?

 

 

Tratamentul cu oxigen hiperbaric – inamic al acneei, ridurilor și vergeturilor

Acest tip de tratament are la bază infuzia în profunzime cu oxigen în straturile dermale ale tenului și este destinat tratării ridurilor, având un efect de lifting facial. Printre rezultatele pe care le are acest tratament, regăsit în oferta saloanelor Angel Rose, se remarcă luminozitatea și tenul tonifiat, reducerea substanțială a petelor de pigment, atenuarea vergeturilor, eliminarea “pungilor” de sub ochi și eliminarea acneei.

Aparatul cu oxigen hiperbaric asigură o presiune foarte puternică și o puritate foarte mare a oxigenului (98%), opțional îmbogățit cu diverse seruri cu substanțe active, cu efecte notabile asupra zonelor tratate, iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință. Practic, prin utilizarea oxigenului cu presiune pulsată, oxigenul și ingredientele active sunt impregnate în profunzimea pielii.

Prin eficacitatea sa și caracterul non-invaziv, tratamentul preferat al Madonnei rivalizează cu procedurile invazive, în cadrul cărora se folosesc substanțe active precum Botox sau acid hialuronic.

 

 

Tratamentele faciale cu produse organice 100%

Tratamentele cosmetice bazate pe elemente organice 100% au din ce în ce mai mult succes în domeniul dermatologiei și asta pentru că știința și ecologia fac echipă foarte bună, iar noi avem certitudinea că tenul nostru primește ce e mai bun din natură.

Un factor important în această categorie îl reprezintă alegerea unei game cu renume și rezultate pe măsură, care să se plieze pe o paletă largă de afecțiuni ale pielii. De remarcat, în această categorie, sunt tratamentele de la Phyt’s, care oferă soluții pentru orice tip de piele: Phyt’s Panacee – programul global anti-îmbătrânire cu rezultate imediate; Reviderm – oxigenare, revitalizare; hidratarea cu acid hialuronic; tratamentul organic pentru pete pigmentare; tratamentul profesional pentru ten gras cu tendință acneică; programul de reînnoire celulară și multe alte variante, inclusiv destinate tenului bărbătesc. Le puteți găsi pe toate în cadrul serviciilor oferite de saloanele Angel Rose.

Microdermabraziunea cu particule de diamant

Acest tip de tratament cosmetic presupune exfolierea în profunzime a  tegumentului cu dischete abrazive ce conțin pulbere de diamant hipoalergenic și are ca scop eliminarea stratului cornos al tenului, alcătuit în principal din celule moarte.

Totodată, microdermabraziunea cu particule de diamant stimulează elasticitatea pielii, ajută la recăpătarea tonusului muscular, activează circulația sanguină și limfatică și micsorează porii. Un plus al acestui tratament îl constituie și faptul că poate trata vergeturile, în special cele formate recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.